Western Digital на CEE 2019 презентував яскравий накопичувач My Passport

Головна Новини Western Digital на CEE 2019 презентував яскравий накопичувач My Passport
16.04.2019

На стенді компанії Western Digital уперше в Україні, представлені новинки, нещодавно продемонстровані на світовому форумі IFA 2019.

Серед всього асортименту компанії, найбільше виділяється - популярний і надійний портативний накопичувач My Passport, що призначений для зберігання великих обсягів інформації.

Цей вишуканий пристрій яскравих і кумедних забарвлень вміщується на долоні, тому кожен може його взяти із собою.

Вбудоване апаратне 256-розрядне шифрування AES і програма WD Security дають змогу зберігати матеріали в безпеці та конфіденційності.

Є можливість автоматичного резервуванняза інформації за власним графіком - просто обравши час та періодичність.

І хоча WD виробляє всі складники диска відповідно до найжорсткіших вимог щодо міцності, ударостійкості та надійності роботи в довгостроковій перспективі, на накопичувачі My Passport надається обмежена 2-річна гарантія.

Основною фішкою цього накопичувача є його яскравий і неповторний дизайн, що зробить сірі будні – більш яскравими.

Ємність накопичувача представлена у декількох варіантах від 1 до 4 Тб.

P.S. До відома, Western Digital – всесвітньо відома компанія, що створює умови для ефективної роботи з даними. Інноваційні розробки компанії допомагають замовникам здійснювати збір, зберігання, доступ і трансформацію найрізноманітніших даних. Рішення Western Digital для роботи з даними випускаються під брендами G-Technology, Ultrastar, SanDisk, Tegile, Upthere і WD.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів