Топ-5 речей, які необхідно зробити на виставці CEE & CEE Games 2019

Головна Новини Топ-5 речей, які необхідно зробити на виставці CEE & CEE Games 2019
27.09.2019

Наймасштабніша виставка електроніки та розваг CEE 2019 традиційно стартувала з B2B дня, на якому усі запрошені мали змогу першими побачити усі новинки заходу. На цей раз виставка об’єднала два потужні заходи: CEE та CEEGames. Окрім сучасних гаджетів, побутової та геймерської техніки, на виставці можна знайти вдосталь цікавинок і для дозвілля.

1. М’яких обіймів стало ще більше!

На території виставки ви зустрінете чимало пухнастих і таких знайомих друзів, які завжди готові до спільного фото та обіймів. Знайдіть усіх: героя Драка із Monkart, Реда із Angry Birds та IT-монстра від Hewlett Packard Enterprise.

І це ще не всі персонажі…

2. Грай та змагайся в ігрових зонах CEE 2019

Оскільки ця виставка має великий акцент на геймінг, то і ігрових територій зосереджено тут чимало. Завітайте на ігрові зони стендів Legion, 2K Games, Playstation, Samsung, ASUS та зіграйте у найпопулярніші ігри (CS:GO, DOTA 2, Fortnite) та випробуйте новинки, такі як: NBA 2K20, Borderlands 3, Crash Team Racing, зокрема – одними з перших зіграйте в FIFA 20!

3. Зробити світлину із десятками роутерів TP-Link

Навесні світовий бренд роутерів дивував своїм високотехнологічним кріслом, а на цей раз – видовищною стіною із десятків роутерів TP-Link, які вже давно стали синонімом найвищої якості та високошвидкісного інтернету.

4. Наймолодшим – розваги з Angry Birds

Стенд Angry Birds схожий на гральне містечко, як у грі. Тут завжди раді зустріти батьків зі своєю малечею, яка може зіграти і спробувати вибити надокучливих свинок червоною плашкою із величезного пускового механізму.

5. Зробити фото у футуристичному тунелі у кріслі GT Racer

Професіонали кіберспорту знаються на кращих геймерських кріслах, і це - крісла GT Racer. На виставці CEE 2019 кожен бажаючий може випробувати їх ергономіку, стиль та дизайн, що дозволяють зануритись у захоплюючий ігровий світ.

Тож чекаємо на вас 28-29 вересня на СЕЕ & CEE Games 2019, за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://ceeua.com/guest.html

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів