Смарт-пляшка і ваги від Gelius на CEE & CEE Games 2019

Головна Новини Смарт-пляшка і ваги від Gelius на CEE & CEE Games 2019
27.09.2019

На наймасштабніший виставці електроніки та розваг CEE 2019 у перший, партнерський, день усі відвідувачі мали змогу познайомитись із українським брендом Gelius. На стенді був представлений величезний асортимент продукції, зокрема, повністю бездротові навушники, портативні колонки, тощо. Однак, що дійсно зацікавило і вразило – смарт-пляшка Good Mood та смарт-ваги Zero Fat.

Смарт-пляшка Good Mood

Пляшка відрізняється наявністю сенсорного круглого LCD дисплею із кольоровою індикацією, функцією нагадування та датчиком температури.

Пляшка вироблена із високоякісної нержавіючої сталі як ззовні, так і всередині. Загальний обсяг 400 мл. Вона повністю герметична, а отже – має ефект термосу.

Функція нагадування допоможе вам не забути вчасно випити води.

Смарт-ваги Zero Fat

Ваги – одна з найнеобхідніших речей, яка має бути у домі кожної людини, яка слідкує за станом своєї ваги та здоров’я вцілому. Вони оснащені вбудованою функцією діагностики:

  • жирової маси
  • м’язової маси
  • рідини в організмі
  • кісної тканини
  • вісцелярного жиру
  • протеїнів/білку

Діапазон зважування становить від 3-х до 180 кг. Для повноцінного користування вагами необхідно завантажити мобільний застосунок ОКОК.

Приємний бонус – датчик температури у приміщенні.

Gelius - український національний виробник. Він намагається подавати найкращі продукти по найкращій ціні і дотримуватися більшої кількості людей, які насолоджуються музикою, швидкістю, зручністю, захистом.

До зустрічі 28-29 вересня на СЕЕ & CEE Games 2019, за адресою: м. Київ, вул. Межигірська 82 (500 метрів від м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://ceeua.com/guest.html

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів