MakeX – Ukraine на CEE & CEE Games 2019: як пройшло національне змагання з робототехніки

Головна Новини MakeX – Ukraine на CEE & CEE Games 2019: як пройшло національне змагання з робототехніки
29.09.2019

В останній день виставки СEE та CEE Games 2019 компанія-розробник STEAM-конструкторів Makeblock вперше цього року провела національне змагання з робототехніки – Make X Starter Ukraine! Крім коштовних призів, учасники турніру змагались за нагоду взяти участь у фіналі Make Х у Китаї, де зможуть поборотись з командами з 50 країн світу за головний приз – $72 000!

Головною тематикою змагання стала тема - «Хранитель міста» (City Guardian), яка підіймає складне, але актуальне питання збереження екології.

У турнірі брали участь діти та підлітки різної вікової категорії - від 6 до 16 років. Так, команди поділили на дві групи: Elementary – діти від 6 до 12 років та Intermediate – підлітки від 12 до 16 років.

Всього в турнірі брало участь 18 команд з усіх куточків України, до півфіналу потрапило 8 команд, а саме: Yellow Cat, SSG, Robotics Bucovina, Restless, Team F, SpaceORT, Rainy Brain, Crazy Carrots.

Щасливими фіналістами, які будуть приймати участь у міжнародному турнірі в Китаї, стали дві команди двох вікових категорій: Yellow Cat та Restless!

Результати фіналу змагання з роботетехніки:                             

  • І місце – Yellow Cat, Restless
  • II місце – SSG, Rainy Brain
  • III місце - Robotics Bucovina, SpaceORT

Крім того, організатори привітали переможців в різних номінаціях:

  • «Найкращий ментор змагань» - команда Crazy Carrots
  • «Найкращий дизайн робота» -  команда Team F
  • «Найкращий альянс» - Robotics Bucovina & Rainy Brain

Турнір MakeX Starter став чудовою нагодою для дітей та підлітків проявити свої здібності програмування та здобути навички роботи в команді. Тож, вітаємо переможців та бажаємо успіхів у фіналі Make Х у Китаї!

Товари з публікації
код товару: 09.80.50
2652 грн*
немає в наявності
Набір mBot Add-on Pack - Six-legged robot дозволяє зібрати шестиногого робота зі свого mBot в 3 різних модифікаціях: • "Жук" - бойовий робот, який швидко розгортається і атакує • "Богомол" - здатний тихо підкрадатися до мети • "Скажена жаба" - швидко стрибає навколо, ніхто не зможе її зупинити!
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів