SilverStone PRECISION - cтильний корпус для компактних сучасних систем

Головна Новини SilverStone PRECISION - cтильний корпус для компактних сучасних систем
17.04.2020

Компанія SilverStone має багаторічний досвід у створенні комплектуючих різного рівня складності. Корпуси для компактних настільних систем, рішення для ігрових персональних комп’ютерів, серверні розробки та велика кількість аксесуарів, що стануть у нагоді – це частковий перелік продукції SilverStone, що не втрачає свою актуальність.

Якщо ви плануєте створити компактну комп’ютерну систему на базі сучасних комплектуючих, пропонуємо корпус SilverStone PRECISION. Дана модель має чотири модифікації, а саме: чорний або білий корпус з боковою панеллю із загартованого скла, чорний корпус з комплектом RGB вентиляторів, та класична чорна модель із металевою боковою панеллю.

В асортименті ERC модель корпусу PRECISION SST-PS15B-G.

  • Компактний для материнських плат Micro-ATX, Mini-DTX.
  • Передбачена можливість встановити відеокарту довжиною до 314 мм та процесорне охолодження висотою до 154 мм.
  • Бокова панель із загартованого скла доповнює класичну конструкцію та дає змогу продемонструвати комплектуючі;
  • Передня панель виконана у вигляді металевої сітки з пиловим фільтром, забезпечує активну циркуляцію повітряних потоків.
  • В корпусі можливо розмістити до 5-ти вентиляторів, а також водяне охолодження. В стандартній комплектації 1х120мм вентилятор на задній панелі.
  • Передбачене встановлення одного стандартного HDD в корзину 3,5" та чотирьох SSD у призначені для цього відсіки 2,5";
  • Присутні розніми USB 3.0 Type-A x 2, AUDIO/MIC, кнопка включення з підсвічуванням та три пилові фільтри (на передній, верхній та нижній панелях).

Корпус  SilverStone PRECISION PS15B-G – це вдале поєднання класичного стилю та сучасних складових, що гарантовано стане прикрасою вашого домашнього інтер’єру або робочого місця.

Пропонуємо оцінити високу якість і вишуканий дизайн в поєднанні з технологічними нововведеннями у виконанні SilverStone. Це результат активної роботи команди кращих інженерів і розробників.

Продукція SilverStone Technology Co - це високий рівень виконання і сучасні рішення, які по праву заслуговують увагу і високу оцінку в усьому світі. Долучайтесь та обирайте краще!

Товари з публікації
код товару: SST-PS15B-G
немає в наявності
 
Передня панель з отворами і оптимізована компоновка для відмінного охолодження. Наявний виріз за материнською платою для доступу до кріплення кулера. Повністю чорний внутрішній простір корпусу. Підтримка карт розширення до 12,3 "(314 мм). Бокова панель із загартованого скла. 120-міліметровий вентилятор RGB (тільки версія RGB)
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів