Зустрічайте новинку - корпус Thermaltake V200 ТG RGB Edition

Головна Новини Зустрічайте новинку - корпус Thermaltake V200 ТG RGB Edition
25.08.2020

Корпус V200 ТG RGB Edition – це корпус формату mid-tower з серії Thermaltake V. Цей корпус є ідеальним вибором для збирання власних систем будь-якого класу, в тому числі і hi-end!

І ось чому:

Бічна панель із загартованого скла

Дизайн корпусу V200 ТG представлений фронтальною панеллю з прозорого, наче кришталь, акрилу та міцною бічною панеллю із загартованого скла, товщиною аж 4 мм. Відтепер усі зможуть побачити надзвичайний «внутрішній світ» вашого ПК та насолодитися красою його комплектуючих!

Чудова вентиляція

У комплектацію до V200 Tempered Glass RGB Edition входять: 1 вентилятор 120 мм на задній панелі та 3 вентилятори 120 мм з RGB підсвіткою - на передній.

Також додатково можна встановити ще аж до 2 вентиляторів 120/140 мм на верхній панелі корпусу.

А якщо ж ви віддаєте перевагу використанню систем рідинного охолодження, то на передній панелі є достатньо місця для установки радіатора розміром до 280 мм.

Легке та зручне керування RGB підсвіткою

Ви можете синхронізувати підсвітку вентиляторів з підсвіткою ваших материнських плат, якщо вони підтримують одну з наступних технологій: ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync, ASRock RGB LED або BIOSTAR Vivid LED DJ.

Окрім цього, підсвіткою також можна керувати вручну за допомогою спеціальної кнопки біля портів введення/виведення.

Широкий спектр можливостей

Корпус V200 TG ідеально підходить для установки материнських плат навіть форм-фактору ATX. Завдяки своїй конструкції та продуманому внутрішньому дизайну у ньому є достатньо місця для установки:

  • процесорного кулера висотою до 160мм
  • відеокарт довжиною до 380мм
  • до 5 пристроїв зберігання даних 3.5 "/2.5"
  • різноманітних систем рідинного охолодження

Даний корпус також оснащений вбудованим кожухом для блоку живлення, що дозволяє поліпшити вентиляцію всередині корпусу і приховати усі непривабливі кабелі. Завдяки такому рішенню інтер'єр вашого ПК буде виглядати максимально акуратно, привабливо та елегантно.

Корпус формату mid-tower V200 Tempered Glass RGB Edition від компанії Thermaltake – це ідеальний вибір для користувачів, які бажають зібрати власний, привабливий та стильний комп'ютер!

 

Товари з публікації
код товару: CA-1K8-00M1WN-00
немає в наявності
 
Призначення: cерверний корпус; Тип корпусу: Mid Tower; Форм-фактор: ATX, mini-ITX, micro-ATX; Габарити (ВхШхГ): 190 x 410 x 470; Колір корпусу: чорний; Внутрішніх відсіків 3,5": 2 шт; Додатково: прозора бічна панель;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів