ERC - офіційний дистрибутор Commvault в Україні, Грузії та країнах СНД

Головна Новини ERC - офіційний дистрибутор Commvault в Україні, Грузії та країнах СНД
29.09.2020

У вересні 2020 року міжнародний холдинг ERC оголосив про підписання контракту в Україні, Грузії та країнах СНД з компанією COMMVAULT SYSTEMS, провідним виробником обладнання та програмного забезпечення корпоративного класу для управління даними в хмарах і всередині ІТ-інфраструктури підприємств.

«Розвиток партнерської мережі для Commvault завжди є пріоритетним завданням. Партнерство з ERC дозволить нам підвищити фокус на ринок України, Білорусії, Казахстану та інших країн, де Commvault розраховує ще більше нарощувати свою присутність. Ми сподіваємося, що дане партнерство розширить можливості нашого каналу, зробить доступним весь спектр послуг портфеля Commvault і ERC для замовників, яким необхідно вирішувати завдання щодо захисту і зберігання даних в своїх організаціях. Спільно ми розраховуємо охопити всі сегменти ринку, від малого бізнесу до enterprise, завдяки продуктам Complete, оновленим Activate, Hedvig, а також недавно представленого Disater Recovery», - коментує Іван Засохлін, глава представництва Commvault в Росії і СНД.

COMMVAULT є лідером ринку за версією авторитетних видань, таких як Gartner, Forester та інші.

«Компанія ERC з гордістю представляє в Україні, Грузії та країнах СНД рішення світового виробника COMMVAULT для управління інформацією і захистом корпоративних даних, що дозволяє компаніям перетворити свої дані в стратегічний актив.

Взаємні бізнес-інтереси COMMVAULT і ERC виражені в ефективній стратегії розвитку ринків України та країн СНД, популяризації рішень і формуванні партнерського каналу з високою експертизою. Компліментарність рішень COMMVAULT з рішеннями інших виробників в портфелі ERC забезпечать синергетичний ефект. Все це, за нашими прогнозами, дасть поштовх до збільшення швидкості проникнення на зазначені ринки для ефективного задоволення потреб наших замовників», - зазначила Тетяна Корженко, директор дивізіону корпоративних рішень, ERC.

Холдинг ERC, представлений в Україні провідним Value Added Distributor компанією ERC, розвиває бізнес також в інших країнах, володіючи солідним портфелем контрактів на дистрибуцію продукції лідерів світового ринку ІТ та електроніки споживчого і корпоративного сегментів. Більше 300 контрактів з постачальниками-грандами світової індустрії та більше 3 500 дилерів і замовників активно працюють, кожен з них унікально за своїми можливостями.

Понад 25 років досвіду в Україні, професійний колектив, сучасний логістичний комплекс, ефективний сервісний центр, унікальні та актуальні маркетингові інструменти і оснащений для всіх завдань багатомодульний навчальний комплекс визначають основні переваги діяльності компанії.

ERC планує вже найближчим часом надати бізнес-партнерам кваліфіковану передпродажну, маркетингову, технічну підтримку на кожному етапі: від знайомства з рішеннями COMMVAULT до їх імплементації. Співпрацюючи з ERC можна отримати:

  • консультації по партнерській політиці COMMVAULT
  • допомогу і супровід при продажі кінцевому замовнику
  • технічні консультації та допомогу в демонстраціях і пілотних проектах
  • навчання як технічних фахівців, так і фахівців в області продажів
  • захист проєктів при виконанні простих правил і порядку дій
  • розширення кінцевої пропозиції комплементарними рішеннями

З питань портфоліо COMMVAULT  й можливої співпраці, а також інших питань можна звертатися за електронною адресою software@erc.ua або за наявними контактами в компанії ERC.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів