Cooler Master MASTERLIQUID PL360 FLUX: нове втілення системи охолодження!

Головна Новини Cooler Master MASTERLIQUID PL360 FLUX: нове втілення системи охолодження!
22.08.2022

Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux– це нове втілення системи охолодження з підвищеною продуктивністю. Двокамерний насос забезпечує ідеальний баланс потоку води й тиску для швидкого та точного відведення тепла. Площа поверхні мідної основи та мікроканалів спеціально розрахована для забезпечення чудового коефіцієнта теплопередачі. Оснащений новими лопатями зі з’єднувальним контуром, що забезпечує високу швидкість роботи, вентилятор точно налаштований для максимальної реалізації можливостей охолодження. Крім того, інтегровано нове адресне RGB-підсвічування другого покоління для підтримки материнських плат провідних виробників, що налаштовується за допомогою спеціального контролера (входить у комплект) і програмного забезпечення Cooler Master MasterPlus+.

Особливості

  • Двокамерний насос – Оптимізований потік води й тиск для точного розсіювання тепла.
  • Неперевершений коефіцієнт продуктивності – Комбінована мідна основа зі збільшеною товщиною та мікроканали для максимального теплообміну.
  • Покращений вентилятор радіатора – Удосконалені лопаті вентилятора зі з’єднувальним контуром забезпечують високу швидкість роботи.
  • Калібрування шуму вентилятора – Точно спроєктована конструкція вентилятора сприяє оптимізації рівня шуму.
  • Двоконтурне підсвічування ARGB Pump Lighting – Адресне RGB-підсвічування другого покоління з можливістю незалежного налаштування світлодіодів.

Двокамерний насос

Новий компактний двокамерний насос забезпечує ідеальний баланс потоку води й тиску для оптимального рівня охолодження.

Удосконалені лопаті вентилятора Air Balance

Вентилятор із квадратною рамою 120 мм оснащено з’єднаними між собою лопатями.

Тонкий і витончений радіатор

Низькопрофільний радіатор із високою щільністю ребер у поєднанні з високопродуктивними вентиляторами швидко розсіює тепло.

Максимальний теплообмін

Високошвидкісний двигун, що використовує крильчатку з керамічним підшипником, спрямовує збалансований потік води до та від радіатора для максимальної ефективності теплообміну.

Неперевершений коефіцієнт продуктивності

Прецизійно спроєктовані ультратонкі пластинчасті ребра збільшують мікроканали для точного спрямування на місця перегріву. Збільшена площа мідної основи вкупі з оптимізованою товщиною сприяють прискоренню теплопередачі.

Спеціальні вентилятори PL-Flux

З’єднані між собою лопаті підвищують міцність і стабільність під час роботи на високій швидкості. Похилий внутрішній край рами вентилятора збільшує надходження повітря, водночас проміжок між лопатями створює більший тиск повітря.

Товари з публікації
Новинка
...
немає в наявності
 
Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux– це нове втілення системи охолодження з підвищеною продуктивністю. Двокамерний насос забезпечує ідеальний баланс потоку води й тиску для швидкого та точного відведення тепла. Площа поверхні мідної основи та мікроканалів спеціально розрахована для забезпечення чудового коефіцієнта теплопередачі. Оснащений новими лопатями зі з’єднувальним контуром, що забезпечує високу швидкість роботи, вентилятор точно налаштований для максимальної реалізації можливостей охолодження. Крім того, інтегровано нове адресне RGB-підсвічування другого покоління для підтримки материнських плат провідних виробників, що налаштовується за допомогою спеціального контролера (входить у комплект) і програмного забезпечення Cooler Master MasterPlus+. Кроме того, интегрирована новая адресная RGB-подсветка второго поколения для поддержки материнских плат ведущих производителей, настраиваемая с помощью специального контроллера (входит в комплект) и программного обеспечения Cooler Master MasterPlus+.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів