Дайджест ERC від 31 липня 2023. Системна Інтеграція

Головна Новини Дайджест ERC від 31 липня 2023. Системна Інтеграція
01.08.2023

У разі виникнення питань - звертайтеся на marketing@erc.ua

Акційна пропозиція Microsoft Windows Server

Запрошуємо взяти участь в акційній пропозиції, яка стане оптимальним рішенням для бізнесу.

Допоможіть замовникам та користувачам забезпечити їх бізнес сучасними технологіями та потужностями від світового лідера – Microsoft. В рамках акційної пропозиції можна збільшити продажі серверів від відомих виробників або власного виробництва та комплектуючих (системні серверні плати, процесори серверного сегмента), отримуючи за це додатковий бонус.

Докладніше про умови

Не пропустіть можливість покращити результати та отримати додаткові бонуси!

Вебінар «Оновлення рішень Oracle Cloud Systems»

Запрошуємо на вебінар «Оновлення рішень Oracle Cloud Systems», який відбудеться 08 серпня 2023 року з 11:00 до 12:00.

Під час вебінару можна буде отримати унікальну можливість дізнатися про останні оновлення та новітні технології, які пропонує Oracle Cloud Systems, переваги та можливості наступних продуктів:

  1. Платформа Exadata X10M – неймовірна масштабованість з надзвичайною продуктивністю
  2. Комплексна система ODA X9-2 – ідеальне рішення для баз даних та застосунків
  3. Система зберігання даних NAS ZS9-2 – найшвидша та найефективніша система для зберігання даних

Спікер – Володимир Овчінніков, Oracle, головний інженер з рішень для хмарних систем.

Для реєстрації на вебінар, будь ласка, перейдіть за посиланням: Webinar Registration - Zoom

Акційна пропозиція Microsoft. Обирай бажаний подарунок за кожну Windows 11!

Маємо особливу пропозиція для кожного збирача ПК. Купуйте Microsoft Windows OEM та отримайте бали для бажаних подарунків!

Період проведення: 03 липня – 30 вересня 2023 року

За кожну покупку акційного продукту, зроблену протягом періоду дії акційної пропозиції, учасникам будуть нараховуватися OEM-бали, які можна буде накопичити та змінити на універсальні електронні сертифікати ONECARD дійсні в широкій мережі магазинів, супермаркетів, заправних станціях або благодійних фондах.

Докладніше про акційну пропозицію

Період проведення: 03 липня – 30 вересня 2023 року

Commvault розширює співпрацю з Amazon Web Services (AWS)

Компанія Commvault приєдналась до Програми міграції робочого навантаження AWS ISV та вдало пройшла перевірку щодо сумісності роботи з такими сервісами як AWS Graviton, AWS PrivateLink та Amazon Linux Ready та отримала відзнаку AWS Service Ready, підтвердив відповідність рішень Commvault архітектурі та найкращим практикам Amazon.

Все це надає клієнтам безперебійний доступ до захисту даних у хмарних та гібридних середовищах. Завдяки Програмі міграції робочого навантаження AWS ISV (WMP) клієнти можуть прискорити перехід на AWS за допомогою рекламних кредитів і підтримки. Поєднання автоматизованих масштабованих процесів Commvault спрощує та зменшує витрати на модернізацію щодо переходу на хмарні сервіси AWS, дозволяючи клієнтам користуватися перевагами хмари, таких як еластичність, масштабування, безпека та продуктивність.

Тісна співпраця та спільні інновації відкривають нові можливості та дозволяють Commvault та AWS надавати клієнтам сучасний, оптимізований за витратами захист даних у хмарі для робочих навантажень AWS в одному місці.

Детальніше Commvault and AWS Expand Partnership | News

Commvault продовжує розширювати свої можливості, надаючи користувачам зручні, безпечні та ефективні рішення для зберігання, захисту та відновлення даних у хмарних середовищах.

Акційна пропозиція Microsoft Office ATTACH

Пропонуємо неймовірну можливість заробити і вивести на сучасний рівень продукт чи сервіс для замовників та користувачів, отримуючи за це додаткові бонуси.

Що треба зробити: продати пристрої (ПК або ноутбуки) з передвстановленою на них виробником ОС Windows Pro та додатково електронний ключ чи коробкову версію програмного продукту Microsoft Office.

За продаж не менш 5-ти таких комплектів (пристрій з Windows Pro + Office) буде нараховано 10/15 у.о. (за курсом в грн.) за кожний комплект, отже можна заробити не менше 50/75 у.о.

Період акції: 01.07.2023 – 30.09.2023

Докладніше про умови акції

Акційна пропозиція ​Microsoft Office Volume ESD and FPP

Запрошуємо взяти участь в акційній пропозиції та отримати за це бонуси!

Умови: продавайте від 10 і до 200 програмних продуктів Microsoft Office Home & Business 2021 (коробкова версія FPP / електронний ключ ESD), Office Professional 2021 (електронний ключ ESD) або Microsoft 365 Business Standard (електронний ключ ESD) та за кожен «офіс» збільшуйте прибуток у вигляді бонусу 7 у. о. (за курсом у грн).

Період акції: 01.07.2023 – 30.09.2023

Докладніше про умови акції

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів