Дайджест ERC від 9 жовтня 2023. Системна Інтеграція

Головна Новини Дайджест ERC від 9 жовтня 2023. Системна Інтеграція
10.10.2023

За детальнішою інформацією та для придбання товарів звертайтеся до фахівців ERC або на marketing@erc.ua

Акційна пропозиція Microsoft Windows Server

Сьогодні, у світі де технології швидко розвиваються, кожен бізнес має змогу підвищити ефективність та конкурентоспроможність завдяки сучасним рішенням від світового лідера - Microsoft.

Запрошуємо взяти участь в акційній пропозиції, яка допоможе замовникам та користувачам забезпечити їх бізнес передовими технологіями та потужностями.

Період проведення акції: 01.10.2023 – 31.12.2023

У рамках акційної пропозиції, ви отримуєте чудовий шанс збільшити продажі серверів від відомих виробників або навіть власного виробництва. За кожен проданий сервер, системну серверну плату, процесор серверного сегмента разом з Microsoft Windows Server 2022 Standard або Microsoft Windows Server 2022 Datacenter, ви не тільки отримуєте прибуток, але і додатковий бонус.

Детальніше: ERC Ukraine

Акційна пропозиція Microsoft Office ATTACH

Запрошуємо взяти участь в акційній пропозиції, яка стане вигідним рішенням для вашого бізнесу та надасть клієнтам кращі рішення і сприятиме їхньому комфорту в користуванні технологіями Microsoft. 

Період проведення акції:  01.10.2023 – 31.12.2023.

Що треба зробити: Продавайте пристрої (ноутбуки чи ПК) разом з Microsoft Office. Всі ноутбуки чи ПК мають бути із заздалегідь встановленою (передвстановленою) виробником ОС Windows Pro, або це мобільний пристрій Android або Chromebook з екраном більшим за 10.1 дюйма та додатково електронний ключ чи коробкову версію програмного продукту Microsoft Office. За продаж не менш 5 таких комплектів (пристрій з Windows Pro + Office) буде нараховано бонус (за курсом в гривні за кожний).

Детальніше: ERC Ukraine

Акційна пропозиція ​Microsoft Office Volume ESD and FPP

Пропонуємо взяти участь в акційній пропозиції та скористатися відмінною можливістю заробити, щоб підняти продукт або сервіс на новий рівень для задоволення потреб замовників та користувачів, отримуючи за це додаткові бонуси.

Період проведення акції: 01.10.2023 – 31.12.2023

Умови: Продавайте від 10 і до 200 програмних продуктів Microsoft Office Home & Business 2021 (коробкова версія FPP / електронний ключ ESD), Office Professional 2021 (електронний ключ ESD) або Microsoft 365 Business Standard (електронний ключ ESD) та за кожен “офіс” збільшуйте прибуток у вигляді бонусу.

Детальніше: ERC Ukraine

Повна лінійка пристроїв ASUS Intel NUC

ASUS створює пристрої Intel Next Unit of Computing (NUC) із процесорами від 10 до 13 покоління та розроблятиме майбутні системи NUC.

Рішення Intel NUC – це компактні SFF-пристрої та компоненти, які можна конфігурувати для власних потреб, що є найкращими для застосування в бізнес-середовищах, а також для периферійних обчислень та геймінгу. ASUS NUC забезпечить найефективніші периферійні обчислення з комплексними комерційними рішеннями та рішеннями AIoT, які відповідають сучасним вимогам галузі та бізнесу.

Докладніше: Повна лінійка пристроїв ASUS Intel NUC | ERC Ukraine

Доступні до відвантаження мережеві продукти Aruba: комутатори та точки доступу

Запити можна направляти на erc_hpe@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів