Портативний проєктор ASUS ZenBeam L2: візьми кіно із собою

Головна Новини Портативний проєктор ASUS ZenBeam L2: візьми кіно із собою
04.01.2024

Реалії сьогодення вимагають максимально адаптивних і портативних рішень, які б ураховували найрізноманітніші сценарії використання. З переносними проєкторами можна обійтися без громіздких телевізорів і влаштувати затишний кінозал будь-де й будь-коли з мінімальними зусиллями.

Новий портативний проєктор ASUS ZenBeam L2 забезпечує деталізоване, чітке зображення з роздільною здатністю Full HD (1080p), охопленням колірної гами 120 % sRGB і підтриманням 4K HDR-контенту. Яскравість (світловий потік) проєктора становить 960 LED люмен (400 ANSI люмен), чого достатньо для створення яскравого насиченого зображення за будь-яких умов.

Вбудований акумулятор підвищеної ємності забезпечує до 3,5 год відтворення відео. У комплекті з ASUS ZenBeam L2 також є сумка для перенесення, яка захищає проєктор від механічних пошкоджень і в якій зручно зберігати потрібні кабелі разом, значно збільшуючи мобільність. Доповнюють концепцію максимальної портативності вбудовані динаміки Harman Kardon.

Завдяки короткофокусному об’єктиву можна вибирати зручну відстань для проєктування: користувач отримує зображення з діагоналлю від 40 дюймів (з відстані 1 м) до 120 дюймів (з відстані 3 м). Із миттєвим автофокусуванням і автокорекцією трапецеїдальних спотворень можна не перейматися щодо якості зображення – ASUS ZenBeam L2 подбає про це самостійно та швидко.

ASUS ZenBeam L2 комплектують сертифікованою Google-приставкою Android TV з попередньо завантаженим Netflix та іншим стрімінговими сервісами.

Проєктор ASUS ZenBeam L2 має велику кількість портів: HDMI, USB-C із режимом DP, USB-C для заряджання, USB Type-A (5 В / 1,5 А) і рознім для навушників. Також є можливість бездротового підключення за допомогою Wi-Fi та Bluetooth, що значно спрощує передавання контенту й керування проєктором.

Опція ASUS Light Wall пропонує 26 різних кінематографічних ефектів для створення різноманітної атмосфери у приміщенні. Затишний камін, морські глибини або гірський краєвид – тепер із ASUS ZenBeam L2 можна легко додати своїй кімнаті потрібних акцентів.

Нова модель доступна до замовлення вже зараз!

Товари з публікації
код товару: 90LJ00I5-B01070
27499 грн*
є в наявності
Розумний портативний світлодіодний проєктор ASUS ZenBeam L2 Smart - 960 світлодіодних люменів, 1080p, сертифікований Google Android TV box, звук Harman Kardon, динамік 10 Вт, вбудований акумулятор, ASUS Light Wall.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів