Додавання M365 Business Standard ESD на портал адміністрування підписок CSP

Головна Новини Додавання M365 Business Standard ESD на портал адміністрування підписок CSP
25.03.2024

Багатьом організаціям зручно й вигідно користуватися неіменними ліцензіями Microsoft 365 Business Standard за програмою ліцензування ESD (дистрибуція електронних ключів активації), адже вони дають змогу миттєво купувати продукт і реєструвати документи щодо придбання за видатковою накладною.

Крім того, важливою перевагою є можливість використовувати додаткові маркетингові програми Microsoft ESD для партнерів ERC, зокрема Office Attach та Office Volume.

Завантажте інструкцію з правильної активації та додавання придбаної ESD-ліцензії на портал адміністрування M365 підписок CSP: додавання M365 Business Standard ESD на портал адміністрування підписок.

Основні переваги підписки M365 Business Standard

  • Швидкий доступ до інструментів Microsoft Office для керування електронною поштою та створення і редагування документів, електронних таблиць, презентацій.
  • Можливість користуватися електронною поштою з власною доменною адресою задля забезпечення професійного вигляду бізнесу (imia@kompaniia.com).
  • Зручна робота з документами з будь-якого пристрою, які мають доступ до мережі.
  • Можливість організовувати конфіденційні наради й комунікувати в чатах за допомогою платформи Microsoft Teams.
  • Надійне зберігання даних у хмарному сховищі OneDrive із можливістю резервного копіювання і спільного доступу до них.
  • Цілодобова технічна підтримка.
  • Доступ до Copilot для Microsoft 365 – додаткового інструмента для полегшення роботи з платформою.

Усі ці переваги M365 Business Standard не лише полегшують робочі процеси, а і сприяють підвищенню продуктивності й ефективності ведення бізнесу загалом, надаючи змогу клієнтам зосередитися на важливих завданнях і досягненні успіху, маючи швидкий доступ до найсучасніших інструментів для роботи.

За інформацією і з будь-яких питань звертатися на microsoft@erc.ua

Товари з публікації
код товару: KLQ-00217
7999 грн*
є в наявності
Річна підписка Microsoft Office 365 Business Standard - рішення для малого бізнесу. Продукт підходить для компаній, яким потрібні додатки Office, корпоративна електронна пошта та інші бізнес-служби. Office 365 персональний прекрасно підходить для 1 ПК або комп'ютера Mac і 1 планшета. З його допомогою ви зможете працювати практично в будь-якій точці світу, використовуючи всі свої пристрої. Ви завжди використовуєте найактуальніше програмне забезпечення і вам не треба думати про заміну застарілих версій програм.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів