Pantum_ нові принтери

Головна Огляди Pantum_ нові принтери
12.05.2015

Шановні партнери, пропонуємо до вашої уваги повну інформацію що до нових принтерів Pantum P2200 та P2207.  Головною особливістю даних моделей є можливість перезаправки картриджу, цю інформацію вендор надає офіційно.

Шановні партнери, пропонуємо до вашої уваги повну інформацію що до нових принтерів Pantum P2200 та P2207.
Головна особливість даних моделей — можливість перезаправки картриджа, цю інформацію вендор надає офіційно. При цьому зберігається офіційна гарантія! Це напевно унікальна пропозиція на українському ринку друкуючої техніки.
Під можливістю перезаправляти картридж мається на увазі, що в ньому стоїть "добрий" чіп, який не блокує роботу принтера відразу після закінчення тонера. Також картридж має технологічний отвір з пробкою, через який можна легко засипати тонер.


ПРО ТОРГОВУ МАРКУ

Всім нам відомо, що в Китаї виробляється ~95% IT-техніки. Якщо китайська компанія виходить на ринок під власним брендом, то це означає, що ми отримаємо якість світових брендів за більш доступною ціною.
Бренд Pantum заснований компанією Zhuhai Seine Technology Co., Ltd., яка виробляє принтери і витратні матеріали для інших компаній вже понад 10 років.
Zhuhai Seine Technology Co., Ltd. Отримали біля 330 патентів і приблизно 20 000 дозволів на OEM патенти. Штаб-квартира компанії знаходиться в місті Zhuhai — столиці світу витратних матеріалів. Площа індустріального парку — 130 тисяч квадратних метрів. Seine Technology Co., Ltd зайняла 4 місце в списку Forbes «100 найбільших підприємств Китаю».


Монохромні лазерні принтери Pantum P2200 та P2207 належать до класу GDI моделей, це саме ті пристрої які потрібні для дому чи невеликого офісу.
Гарантія на ВСЮ техніку Pantum2 роки


УПАКОВКА ТА КОМПЛЕКТАЦІЯ

Принтер Pantum P2200 чи P2207 знаходиться в коробці з щільного картону червоно-чорного кольору. На упаковці приведена коротка інформація про пристрій.
Габарити принтера (Ш*Г*В) 337х220х178мм; вага принтеру в упаковці 5.75кг
 

Всередині упаковки принтер щільно запакований в пінопласт, це дає можливість зафіксувати його і захищає від механічних пошкоджень. Додатковий захист – поліетиленова плівка. Лоток для паперу лежить окремо.

В комплектацію входить:
- Принтер з картриджем PC-230R
- Лоток для паперу
- Кабель живлення
- USB кабель
- CD диск з драйверами та повним керівництвом користувача
- Гарантійний талон
- Керівництво зі швидкої установки

 ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
P2200 / P2207 один із найшвидших принтерів у своєму сегменті. В поєднанні з помірною ціною, заявлені характеристики виглядають досить достойно:
• Процесор, що працює на частоті 600Мгц;
• Пам'ять 64Мб;
• Швидкість друку А4 - 20 стр/хв;
• Час друку першої сторінки 7.8с.;
• Мова управління GDI;
• Інтерфейс USB 2.0;
• Об'єм стандартного вхідного локта для паперу 150 аркушів (80г/м2), вихідного 100 аркушів (80г/м2), ;
• Щільність паперу 60~105 г/м;
• Тонер-картридж: PC-230R (1600 стр.);
• Тонер для перезаправки: Pantum PC-230B;
• Рекомендований об'єм друку в місяць 700 сторінок;
• Максимальний об'єм друку в місяць 15 000 сторінок;
• Габарити принтера (Ш*Г*В) 337х220х178мм;
• Вага принтера (без лазерного картриджа з тонером) 4.3кг;


ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД
Ви маєте можливість вибору: принтер в чорному=P2207 чи сірому =P2200 корпусі.
Зовнішній вгляд досить акуратний. Класичний. Габарити доволі малі, зможете розмістити пристрій, наприклад, в ніші.

ВИТРАТНІ МАТЕРІАЛИ
Доступ до картриджу обмежений лише верхньою кришкою принтера, є зручний виступ, який дозволяє її досить просто відкрити.
Достатньо легенько потягнути за картридж і він виймається.

В комплекті з принтером йде стартовий картридж, він має такий самий ресурс як і стандартний картридж PC-230R - приблизно 1600сторінок. Це вигідно відрізняє Pantum від інших брендів, в яких ресурс стартового картриджу менший від стандартного.

Картридж легко перезаправляються через технологічний отвір тонером PC-230B:

Перезаправляти картридж можна декілька раз(не більше трьох). Ресурс чіпа  ~1600стр + 5000стр, як в стартовому, так і в наступних стандартних картриджах.

ВИСНОВКИ
Головне на що завжди звертає увагу потенційний покупець при виборі принтеру -  це вартість самого пристрою, а також вартість витратних матеріалів та можливість перезаправки. Одже сукупна сума володіння (принтер + витратні матеріали) принтером Pantum виходить досить приваблива і вигідна.

Плюси:
- офіційна можливість багаторазової перезаправки зі збереженням офіційної гарантії;
- вартість принтеру;
- якість друку;
- швидкість друку.

Мінуси:
- досить великий час виходу першої сторінки;
- незначне закручування паперу

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів