Програма для розробників Oracle ISV

Головна Огляди Програма для розробників Oracle ISV
29.05.2015

Oracle Independent Software Vendor (ISV) - програма підтримки незалежних розробників, які тиражують програмні рішення на базі продуктів Oracle

Oracle Independent Software Vendor (ISV) - програма підтримки незалежних розробників, які тиражують програмні рішення на базі продуктів Oracle. Таким партнерам доступні вигідні переваги у використанні програмних продуктів, тестуванні своїх рішень  та спеціальні умови на навчання та сертифікацію, а саме:
Знижки та спеціальні умови

1) ISV партнери Oracle мають нагоду використовувати безкоштовні ліцензії на програмні продукти для розробки.

2) Партнерам доступні вигідні цінові умови* на розповсюдження програмних рішень Oracle.

Консалтинг

1) Партнерам доступна консультативна підтримка при переході на нові версії продуктів Oracle.

2) Допомога при міграції на платформу Oracle зі сторонніх рішень.

Навчання, тестування сертифікації

1) Компанія ERC постійно розвиває експертизу партнерів з продуктів та рішень Oracle, проводячи навчання та вебінари.

2) ISV партнери можуть підтвердити сертифікацію за вигідними умовами. В тому числі, сертифікацію рішень розробника на Exastack (ExaReady\Optimized).

3) Партнери ERC мають можливість проводити фізичне та віддалене тестування програмних і апаратних продуктів Oracle на базі власного демо-центру компанії, або можуть скористатися демо-центром ERC.

4) Крім того, спеціалісти компанії ERC допоможуть оперативно оформити пілотний проект на віддалене тестування рішень партнера на потужностях Oracle.

Продажі, маркетинг, PR

1) За попереднім узгодженням з Oracle, може бути опубліковано прес-реліз про  результативні тестування, міграції рішень на стратегічні технології Oracle, історії успішних впроваджень Oracle-on-Oracle.

2) Включення рішення ISV партнера до ресурсу ISV Solution Catalogue.


*Спеціальні цінові умови, вигідніші, в порівнянні з продажем ліцензій Full Use (не в складі рішення ISV).
 
Компанія ERC є авторизованим дистрибутором програмно-апаратних рішень Oracle в Україні з підтвердженим досвідом та компетенцією. Забезпечує всебічну підтримку партнерів з усієї України на всіх етапах проекту, а саме:
  • просування рішень Oracle (семінари, маркетингові активності, реєстрація проектів)
  • консультування партнерів щодо вирішення завдань замовника (вибір рішення, складання специфікацій)
  • захист рішення (демонстрації, пілотування, аналіз конкурентних рішень)
  • супровід проекту (отримання спеціальних умов, надання консультацій щодо вирішення технічних запитань під час впровадження рішення)
  • продаж щорічної технічної підтримки Oracle Premier Support
  • організація фізичного та віддаленого тестування програмних продуктів та обладнання Oracle у демо-центрі  ERC чи на потужностях Oracle
ERC має найбільшу партнерську мережу, це і інтернет магазини, і роздрібні постачальники, консалтингові фірми, системні інтегратори тощо. Велику увагу ми приділяємо розробникам програмного забезпечення.
Компетентна команда ERC, однією задачею якої є розвиток партнерів та просування рішень Oracle, допоможе вам почати плідну співпрацю зі світовим виробником програмного забезпечення Oracle та розповість про основні пріоритети на переваги такої співпраці.
 
Будь-ласка, надсилайте ваші запити на адресу oracle@erc.ua або зверніться до провідного менеджера в компанії ERC.
 
Корпорація Oracle надає істотні переваги, які дозволяють таким партнерам розширювати асортимент рішень, проводити тестування щодо сумісності із рішеннями Oracle, та задовольняти потреби кінцевих споживачів у сучасних технологіях, які пропонує Oracle.
 
Бібліотека ресурсів, практичні тренінги для партнерів по технологіям Oracle
 
З питаннями звертайтесь за адресою oracle@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів