Нова гама електрофурнітури VALENA LIFE / ALLURE від LEGRAND

Головна Огляди Нова гама електрофурнітури VALENA LIFE / ALLURE від LEGRAND
21.06.2016

ERC в червні починає здійснювати продажі електроустановчих виробів VALENA LIFE / ALLURE від групи компаній LEGRAND

У 2002 році Legrand, всесвітньо відомий виробник електрообладнання, представив в Україні серію установочного обладнання Valena (Валена), яка за кілька років завоювала абсолютне визнання споживачів і повну довіру електриків. За універсальний дизайн і гарний зовнішній вигляд, за якісний, надійний механізм і зручність при монтажі.
Сьогодні Valena в Україні - це повноцінний бренд, що говорить сам за себе, має свою історію і своїх шанувальників.
Проте, і смак, і потреби, і технології з плином часу розвиваються і непомітно міняють життя навіть самого консервативного споживача. А нове покоління, сприймає якість і комфорт життя вже як щось само собою зрозуміле, само диктує свої переваги, відводячи велике місце дизайну і ультрасучасній функціональності.

Valena Life / Allure - нове покоління інсталяційного електрообладнання від Legrand. Це новий дизайн, інноваційні технології, сучасний функціонал і генетично запрограмована якість Legrand.

Основа всього - механізм InMatic

InMatic - абсолютно нова розробка Legrand, що вмістила в себе і багаторічний досвід інженерів компанії, і інноваційні ідеї щодо застосування сучасних технологій в електротехніці.
Супорт механізмів InMatic - зі сталі і полікарбонату.
Поєднання цих матеріалів дає додаткову жорсткість, а конструкція закритого типу виключає можливість дотику до струмоведучих частин, забезпечуючи максимальну електробезпеку.
Механізми InMatic оснащені вдосконаленими безгвинтовими клемами для швидкого і надійного підключення.
Захисні шторки інтегровані в механізм розеток.
Контрольні точки для перевірки живлення спроектовані таким чином, щоб не демонтувати механізм при підключенні вимірювального пристрою.
Спеціальний профіль супорта - "ластівчин хвіст" - гарантує ідеальну посадку виробів при багатопостовій установці.


InMatic / механізм вимикача

Один механізм - два дизайни

Навіть найдосконаліший механізм інсталяційного електрообладнання не буде затребуваний, якщо йому не знайдеться гідного обрамлення.
Вивчати сучасні тренди в дизайні інтер'єру і прогнозувати їх розвиток - одне із завдань в роботі самих творчих людей - промислових дизайнерів Legrand.
Флоран Гленіссон, керівник проекту з розробки дизайну для нової серії, спробував коротко охарактеризувати дизайн Valena Life і Valena Allure:

"Естетичні уподобання людей нескінченні - від сміливих експериментів до виняткової скромності.
Навіяні сучасними тенденціями колірні рішення Valena Life допоможуть прикрасити сучасний інтер'єр відповідно до Вашого смаку.
А Valena Allure - це делікатність і новизна. Це справжня відмова від класичних форм"


Valena Life / Розетка / Алюміній

Valena Life

Раціональна форма квадрату, вигнута клавіша і ефект паріння над поверхнею стіни, що досягається завдяки конструктивним особливостям нових виробів, - ось відмінні риси Valena Life.

Якщо Вам це до душі, то і колірний відтінок добереться сам собою:

- Білий, слонова кістка, перлинний - класика, як відомо, поза часом;
- Орнамент "ел грей" на білому - тонкий натяк на захоплення природничими науками;
- Світле дерево, темне дерево, мідь, алюміній - для повного розчинення в сучасному інтер'єрі.

 
Valena Life / Вимикач/
Ел Грей

 Valena Allure
Незвичайна округла форма зі скошеними краями, делікатна клавіша з контурним підсвічуванням, ефект паріння, велика кількість фактурних нюансів і буквально ювелірна окантовка натуральних матеріалів - це все Valena Allure
(Від французького "allure" - стать, витонченість, грація ...):
- Бежеве тиснення, перлинний, флора ... - реверанс класиці і сучасні принти;
- Карбон, дзеркало, шкіра ... - натуральні матеріали в хромованих або золотистих окантовках;
- Чорне скло, полірована сталь, палацовий мармур ... - авангардні ноти для шедеврів інтер’єрного мистецтва.

 
Valena Allure / Зарядний
пристрій USB / Флора

Valena Life / Allure - корисна краса
У серії Valena Life / Allure є все і навіть більше.
Адже нове обладнання неодмінно має бути корисним новому поколінню, яке не мислить себе без гаджетів, без необмеженого спілкування з численними друзями по всьому світу і завжди хоче трішки більше.

Функціональні рішення серії Valena Life / Allure охоплюють всі захоплення і потреби сучасної людини. Ось кілька прикладів.

- Комбінація силової розетки і зарядного пристрою USB:
замість старих силових розеток можна без додаткових проводів і отворів встановити ці пристрої і процес зарядки гаджетів стане набагато комфортнішим.
- Енергозберігаючий вимикач:
він автоматично вимкне світло в кімнаті, якщо Ви, йдучи, забули це зробити самі.
І т.д…
А про різні, пристрої керування освітленням та обігрівом, що міцно вже ввійшли в життя, можна навіть і не згадувати - це де-факто.

 
Valena Allure / Вимикач /
Нарцис золото 

Valena MyHome
Домашня автоматизація незамінна для забезпечення максимально комфортного управління системами життєзабезпечення заміських котеджів і сучасних суспільних будівель.
Широка номенклатура Valena MyHome дозволяє створювати прості й ефективні рішення.
Крім того, модульна побудова і функціональна сумісність пристроїв дозволяють вибирати, які функції слід реалізувати негайно, а які - в майбутньому, без серйозних ремонтних робіт.

Valena MyHome Play
Це найбільш гнучке рішення для управління будинком з будь-якої точки приміщення. Воно засноване на радіоуправлінні і дозволяє звести до мінімуму кількість кабелів, що прокладаються і забезпечити унікальну гнучкість електроустановки. Більш того, радіокерований пристрої Valena MyHome Play легко інтегруються в інфраструктуру традиційної електричної мережі і, тим самим, дозволяють адаптувати функціонал будинку до нових потреб власників.

 
Valena Allure / Вимикач MyHome /
Дзеркало в хромованій окантовці

З питань придбання продукції, а також замовлень, звертайтеся до вашого ведучого менеджера

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів