Огляд стилусів Kit 5in1 DIY Stylus, ODOYO i-Stylus Duo+, Ozaki Stylus & Pen, Genius Touch Pen 80S і Kit Slim Stylus 2-in-1: на всі смаки й потреби

Головна Огляди Огляд стилусів Kit 5in1 DIY Stylus, ODOYO i-Stylus Duo+, Ozaki Stylus & Pen, Genius Touch Pen 80S і Kit Slim Stylus 2-in-1: на всі смаки й потреби
15.07.2016

Без стилуса можна чудово жити рівно до того моменту, коли його вперше береш в руку і в одну мить відчуваєш всі переваги використання цього інструменту. Якісний стилус пришвидшує роботу, не бруднить екран та забезпечує максимально точне керівництво смартфонами та планшетами

Без стилуса можна чудово жити рівно до того моменту, коли його вперше береш в руку і в одну мить відчуваєш всі переваги використання цього інструменту. Якісний стилус пришвидшує роботу, не бруднить екран та забезпечує максимально точне керівництво смартфонами та планшетами.

Kit 5in1 DIY Stylus

Супер-стилус Kit 5in1 DIY Stylus – це універсальний інструмент, який поєднує в собі кулькову ручку, стилус, викрутку, лінійку та рівень.

Конструкція стилуса продумана та ергономічна, тому пристрій зовні нагадує добротну металеву ручку. З однієї сторони моделі знаходиться кулькова ручка з 6,7 мм стержнем D1, а з протилежної м’який пасивний стилус для керівництва сенсорними пристроями. 

Під ковпачком знаходиться подвійна біта з хрестовою та прямою викрутками, які є найбільш затребуваними в побуті. Окрім цього, на корпус стилусу нанесено дві лінійки: сантиметрову та дюймову, які підходять для невеликих замірів.

Kit 5in1 DIY Stylus окрім всього вищезазначеного оснащений ще й ватерпасом, завдяки чому можна швидко визначити рівень поверхні.

В роботі Kit 5in1 DIY Stylus зручний та приємний, помірна вага та середній діаметр ручки забезпечує комфортну посадку в руці, а численні функції не раз слугуватимуть своєму власнику в побуті.

ODOYO i-Stylus Duo+

Компактний і мініатюрний стилус ODOYO i-Stylus Duo+ виглядає як преміальний аксесуар, яким приємно користуватись. Модель призначена для iPad, iPhone та iPod, але також чудово підійде і для інших девайсів з сенсорним екраном ємнісного типу. ODOYO i-Stylus Duo+ поєднує в собі стилус та ручку, в якості пишучого елементу використовується стержень SCHMIDT Refill P 900.

Стилус виконаний з металу з приємною на дотик поверхнею. За рахунок металевого корпусу вага пристрою становить 19 г, тому в руці він відчувається. Пишучий стержень та стилус розташовані на протилежних кінцях.

Стилус i-Stylus Duo+ виконаний з гуми, що є класичним рішенням для більшості таких пристроїв. Стилус дуже чутливий та точний, для ідентифікації сенсорним екраном дотику достатньо лише легкого торкання.

Ozaki Stylus& Pen

Ozaki Stylus & Pen – це практично ідентична модель з ODOYO i-Stylus Duo+, вона також отримала вишуканий дизайн та поєднала в собі ручку та стилус. Відмінність між двома схожими пристроями полягає в матеріалі стилусу  – в моделі він виконаний з сітчастого матеріалу, проте на якість роботи це ніяким чином не впливає.

Алюмінієвий корпус стилусу з контрастними елементами та глянцевою фактурою виглядає дуже стильно та лаконічно, тому підійде будь-кому.

Ozaki Stylus & Pen створений для власників як iPad, iPhone та iPod, так й інших сенсорних девайсів. Стилус забезпечує точне введення та легке керівництво пристроєм, а сенсорний екран миттєво реагує на найлегший дотик. Завдяки якісному стержню,  встановленому в Ozaki Stylus & Pen, писати текст легко і зручно.

Модель представлена у багатьох кольорах, так що тут знайдеться як стриманий сірий чи білий варіант, так і яскравий рожевий чи малиновий.

Genius Touch Pen 80S

Genius Touch Pen 80S – це проста модель призначена виключно для управління девайсів із сенсорними дисплеями ємнісного типу. Пристрій виконаний в формі ручки, проте стержня для писання в моделі немає.

Дизайн Touch Pen 80S лаконічний та простий, але сам пристрій зібраний якісно та надійно.

Напрочуд м’який стилус, реалізований в цій моделі, гарантуватиме максимальне убезпечення екрану від подряпин та пошкоджень. Стилус Touch Pen 80S чутливий та точний і забезпечує всі типові користувацькі потреби – починаючи від серфінгу в інтернеті і закінчуючи малюванням.

Kit Slim Stylus 2-in-1

Kit Slim Stylus 2-in-1 – це базова модель стилуса з кульковою ручкою витримана у елегантному дизайні.  Алюмінієвий корпус зі шліфованою фактурою та глянцевими елементами надає йому вишуканості та преміальності.

Стилус виконаний у формі класичної ручки, тому його однаково зручно використовувати як для управління смартфоном чи планшетом, так і для написання текстів.

Стилус виконаний з м’якої гуми і легко ковзає по поверхні як матового, так і глянцевого дисплею та забезпечує швидке та точне керівництво. Kit Slim Stylus 2-in-1 сумісний зі всіма ємнісними сенсорними екранами.

Враження

Всі представлені в огляді стилуси повністю задовольняють свою основну ціль – допомагати  в роботі і в творчості. Виконані з якісних матеріалів, ергономічні та зручні стилуси полегшуватимуть роботу з сенсорними девайсами. Більше того, окремі з них, як от Kit 5in1 DIY Stylus – є справжнім універсальним підручним інструментом з безліччю функцій. Інші ж моделі є стильними іміджевими аксесуарами, які окрім свого прямого призначення, ще й чудово доповнюватимуть образ.

ОСОБЛИВОСТІ

 • Функціональність •

 • Стильний дизайн •

 • Якість збірки •

 • Зручність в роботі •

СПЕЦИФІКАЦІЇ

  Kit 5in1 DIY Stylus DIYSTYSL ODOYO i-Stylus Duo+ Ozaki Stylus & Pen Genius Touch Pen 80S Kit Slim Stylus 2-in-1
Розміри 15 х 11 мм 12,1 см 12,3 см 11,5 см 14 см
Вага 24 г 19 г 18 г 11 г 11 г
Матеріал метал метал метал метал метал
Функції пасивний стилус, кулькова ручка, лінійка, хрестова та пряма викрутки, рівень пасивний стилус, кулькова ручка пасивний стилус, кулькова ручка пасивний стилус пасивний стилус, кулькова ручка

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів