Огляд аксесуарів від Kit: помічники на всі випадки

Головна Огляди Огляд аксесуарів від Kit: помічники на всі випадки
28.07.2016

Професіонал в області виробництва різноманітних аксесуарів для мобільних пристроїв та комп’ютерів, компанія Kit: допомогла вже не одному користувачу підібрати новий кабель, адаптер чи зарядний пристрій

Професіонал в області виробництва різноманітних аксесуарів для мобільних пристроїв та комп’ютерів, компанія Kit: допомогла вже не одному користувачу підібрати новий кабель, адаптер чи зарядний пристрій. Та різноманітність моделей може часом збити з пантелику навіть досвідчених користувачів. Щоб уникнути плутанини та краще розібратися з функціоналом, ми з вами розглянемо ряд аксесуарів від виробника.

Kit: Mains Charger for microUSB devices та for Lightning devices

Ці два комплекти дуже схожі між собою. В кожному варіанті використовується однаковий зарядний пристрій з виходом USB. Його особливістю є висока сила вихідної напруги 2,4А і напруга 5В. Тобто кожна модель підтримує режим швидкісної зарядки, завдяки якому можна заряджати свої девайси в декілька разів швидше, ніж звичайними адаптерами, що надходять у комплекті зі смартфонами. Потужність останніх, у більшості випадків складає 1 А, тому сенс у покупці Kit: Mains Charger for micro USB devices і Kit: Mains Charger for Lightning devices однозначно є. До того ж, на відміну від аналогів кожна модель може похизуватися функцією Energy saving, тому при заряді пристроїв не буде витрачатися зайва енергія. 

Як бонус, адаптери виглядають ще й стильно на бічній стороні є логотип виробника, а зверху вставка світло зеленого кольору, яка переходить до тильної частини пристрою. Там же є роз’єм USB та індикатор голубого кольору. У двох випадках, блоки живлення обладнані євровилкою, тому необхідність у додаткових вилках та перехідниках відсутня.

І ось ми підійшли до головної відмінності комплектів: наявних кабелів. Проте назви продуктів говорять самі за себе. Kit: Mains Charger for micro USB devices призначений для різноманітних пристроїв, що мають вихід micro USB. Здебільшого це смартфони та планшети на Android, камери, зовнішні акумулятори та інші мобільні пристрої, перераховувати які просто не має сенсу. За допомогою цього кабелю можна також підключати пристрої до комп’ютера.

Kit: Mains Charger for Lightning devices, в свою чергу, укомплектований кабелем Lightning. Він створений для роботи з продукцією Apple: iPod, iPhone, iPad. Звичайно ж, лише зарядом справа не закінчується і цей кабель також чудово підходить для підключення розумних пристроїв до комп’ютера.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

Kit: Mains Charger for micro USB devices

Kit: Mains Charger for Lightning devices

Роз’єми

1хUSB

1хUSB

Потужність

2,4А

2,4 А

Напруга

5 В

Кабель

microUSB

micro Lightning

Kit: Dual USB Mains Charger for most smartphone and tablets

І як у попередньому випадку, назва моделі каже саме за себе. Зарядний пристрій має на своєму корпусі два роз’єми USB і здатен заряджати більшість смартфонів та планшетів. Особливість моделі полягає у можливості швидкого заряду пристроїв з одного порту за рахунок сили вихідної напруги в 2.1А і напругою 5В, в той час як на інший вихід залишається 1А.

Пристрій стане чудовою знахідкою для користувачів у яких є і смартфон і планшет, так як більшість планшетів мають батареї з високою ємністю, тому швидкий заряд буде більш ніж доречним. А стриманий зовнішній дизайн і чорний пластиковий корпус логічно поєднуються з більшістю кабелів.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

Kit: Dual USB Mains Charger for most smartphone and tablets

Роз’єми

2хUSB

Потужність

2,4А, 1А

Напруга

5 В

Kit: USB-A to USB-C Cable

В зв’язку з появою роз’єму USB-C користувачі все частіше стають стикатися з різноманітними казусами. Наприклад, частина виробників комплектує свої сучасні смартфони кабелем у якого з двох кінців штекери формату USB-C. В той же час домашній комп’ютер чи ноутбук користувача може взагалі не мати інтерфейсу такого стандарту. Для вирішення такої нової, проте вже типової проблеми, виробник вирішив створити кабель довжиною 1 м у котрому є як і USB-C, так і USB-A, тобто USB – хоч і застарілого, проте класичного формату.

Також ця модель кабелю здатна швидку зарядку з силою струму до 3А, тому кабель можна використовувати у зв’язці з потужними адаптерами з функцією швидкої зарядки пристроїв.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

Kit: USB-A to USB-C Cable

Конектори

USB-A, USB-C

Довжина

1 м

Сила струму

до 3А

Kit: USB-С to Micro USB Cable

Бувають ситуації і повністю протилежного характеру до попереднього пункту цього огляду: коли на ноутбуку, або нетбуку присутній лише роз’єм USB-С. Проте, поки що, навіть переважна більшість флагманів цього року все ще оснащає свої пристрої виходом Micro USB і комплектує відповідним кабелем Micro USB - USB. У такому випадку здійснити підключення смартфона до комп’ютера допоможе кабель Kit: USB-С to Micro USB Cable довжиною 1 м.

Крім функції передачі даних, кабель може пропускати струм до 3А, тому швидка зарядка смартфона або планшета гарантована, за умови підтримки такої функції інтерфейсом ноутбука або відповідним зарядним пристроєм з вбудованим роз’ємом USB-С.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

USB-С to Micro USB Cable

Конектори

USB-C, Micro USB

Довжина

1 м

Сила струму

до 3А

Kit: USB-С to USB-A Adaptor

І якщо ми з вами тепер розібралися як підключати до сучасних ноутбуків з USB-С смартфони з Micro USB, то тепер треба визначитися як під’єднати й інші пристрої з стандартним USB штекером, такі як флешки, зовнішні накопичувачі, ігрові маніпулятори, принтери, клавіатуру, миші та іншу техніку.

Чудовим вирішенням стане невеличкий адаптер від Kit:, який по суті є перехідником з USB-С на USB-A. Модель має чудові характеристики, серед яких найбільш значимими є швидке перенесення даних зі швидкістю до 5 Гбіт/с за рахунок вбудованого гнізда USB 3.0 та сила вихідного струму до 1,5А для заряду мобільних пристроїв. Kit: USB-С to USB-A Adaptor розповсюджується у трьох кольорах: золотому, сірому і космічно-сірому.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

USB-С to USB-A Adaptor

Конектори

USB-С, USB-A

Довжина

1 м

Сила струму

до 1,5А

Kit: USB-С Multiport Adapter

Бувають й такі ситуації, коли одного роз’єму USB, внаслідок підключення Kit: USB-С to USB-A Adaptor не вистачає. Особливо це відомо користувачам сучасних ноутбуків від Apple. Спеціально для них був розроблений Kit: USB-С Multiport Adapter.

Перехідник підключається до виходу USB-С і має на своєму корпусі наступні інтерфейси: 3xUSB 3.0, слот SD та MicroSD. Модель підтримує швидке перенесення даних зі швидкістю до 5 Гбіт/с. Також можна заряджати мобільні пристрої, користуючись адаптером, завдяки силі вихідного струму до 1,5А. Модель продається у трьох кольорах: золотому, сірому і космічно-сірому.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

USB-С to USB-A Adaptor

Конектори

3xUSB 3.0, слот 1хSD, 1хMicroSD

Сила струму

до 1,5А

Швидкість передачі даних

до 5 Гбіт/с

Kit: Micro USB to Lightning Adaptor

Також власники iPod, iPhone чи iPad чудово знають, що краще не забувати кабель Lightning вдома. Тому що на відміну від користувачів смартфонів на Android, вони не можуть використати для заряду або синхронізації з комп’ютером звичайний micro USB.

 

І Kit: Micro USB to Lightning Adaptor стане дуже корисним аксесуаром для користувачів мобільної продукції від Apple. Тому що перехідних зможе працювати практично з будь-яким зарядним пристроями та кабелями Micro USB.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

Kit: Micro USB to Lightning Adaptor

Роз’єми

1хMicro SD

Kit: Ultra fast In-Car Charger

Автомобільні зарядні пристрої – річ не нова та вже давно набрала оберти своєї популярності. Та чи кожна модель здатна похизуватися технологіє Qualcomm Quick Charge 2.0? Звичайно ж ні, а ось Kit: Ultra fast In-Car Charger може. На практиці ця технологія дозволяє заряджати смартфон в чотири рази швидше ніж звичайний зарядний пристрій з силою струму 1А.

Технологія підтримується частиною процесорів Snapdragon від Qualcomm. Щоб перевірити наявність підтримки швидкого заряду – перегляньте комплектну документацію смартфона або зайдіть на сайт виробника.

Та навіть якщо ви побачите, що у процесорі вашого смартфону немає підтримки надшвидкого заряду, ви все одно зможете оцінити переваги моделі. За умови підключення до живлення з 5В, пристрій здатен видати силу струму 2А і потужність 10Вт. Якщо ж підключити його до живлення 9В, пристрій видасть силу струму 2А з потужністю 18Вт. А за умови підключення до живлення на 12В, отримаємо 2А і потужність 24Вт.

На практиці, якщо ваш смартфон підтримує Qualcomm Quick Charge 2.0, ви зможете зарядити батарею на 3000 мАг за 30 хвилин.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

Ultra fast In-Car Charger

Роз’єми 

1xUSB

Потужність

2А (10Вт, 18Вт, 24Вт)

Напруга

5В, 9В, 12В

Додатково

Qualcomm Quick Charge 2.0

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів