Огляд бездротової портативної колонки Philips Іzzy BM6W/10: надпотужна портативність

Головна Огляди Огляд бездротової портативної колонки Philips Іzzy BM6W/10: надпотужна портативність
07.09.2016

Philips BM6W/10 – це саме той випадок, коли колонка має простий і в той же час привабливий дизайн

  Серед безмежної кількості портативних акустичних систем справжньому меломану доволі часто доводиться йти на компроміси. А все тому що через зовсім невеликі розміри виробники встановлюють недостатньо потужні динаміками, яким не вистачає гучності. Зустрічаються й інші ситуації, коли гучності більше ніж очікуєш, проте низьких частот майже немає. Тому поява потужної портативної колонки Philips BM6W/10 з двома широкосмуговими динаміками і двома пасивними була досить очікуваною подією.

 

 

Сучасний дизайн

  Philips BM6W/10 – це саме той випадок, коли колонка має простий і в той же час привабливий дизайн. Вона буде гармонічно виглядати як у вітальні, так і у спальній кімнаті.

  Перш за все варто акцентувати увагу на тому, що модель аж ніяк не можна назвати невеличкою як для свого типу акустики. Її висота дорівнює 20 см, а ширина і глибина по 9,2 см. При цьому вага складає солідні 1,178 кг. Тому носити з собою такий пристрій на далекі відсталі може бути досить складно.

  Усі бічні грані моделі обрамлені металевою решіткою білого кольору. На задній грані вона розділяється гумовою стрічкою з заглушкою під якою знаходяться: кнопка для скидання групового зв’язку між колонками виробника, роз’єм USB для оновлення вбудованого програмного забезпечення, аудіовхід і роз’єм для підключення живлення.

  На верхній панелі знаходяться усі елементи керування. Центральне місце займає велике коло з кольоровим індикатором, всередині якого є три клавіші: пауза/програвання і дві кнопки для регулювання гучності.    

  По кутам поверхні є й інші елементи керування, кожен з яких має свою підсвітку - це кнопка увімкнення та клавіші Bluetooth, Audio In і Group. Основа колонки оформлена надійним пластиком сірого кольору. Знизу є дві продовгуваті гумові ніжки для кращої стійкості пристрою на різних поверхнях. В комплекті з колонкою надходить зарядний пристрій з перехідниками під розетку європейського і британського типу.

 

  Любителів відпочити з музикою на природі вразить факт того, що конструкція моделі є вологозахищеною за стандартом IPX4. Іншими словами, колонка зможе продовжувати працювати навіть під час проливного дощу, тому що внутрішні компоненти захищені від пливу вологи.

 
 

Функціонал

  Philips BM6W/10 дуже схожа за функціоналом на свою молодшу модель Philips Izzy BM5W/10.

  Для початку використання достатньо увімкнути пристрій і обрати канал за допомогою якого ви будете транслювати свої музичні композиції між Bluetooth чи Audio in. Для останнього випадку необхідно мати кабель aux.

  Якщо ж у вас вже є колонки з серії Іzzy, то можна їх з’єднати між собою посередництвом фірмової технології izzylink. Синхронізуються колонки наступним чином. На головній колонці і підлеглій потрібно утримувати кнопку «Group». Всього в одну систему можна з’єднати до п’яти бездротових колонок. Тобто можна розташувати колонки у різних кімнатах і одночасно слухати повсюди один і той самий трек.       

  Щоб обрати або змінити головну колонку, достатньо просто натиснути кнопку Bluetooth на обраному пристрої і з’єднати зі смартфоном, або з будь-яким іншим девайсом, що є джерелом.

 
 

Насичений звук

  Модель оснащена двома широкосмуговими 2-дюймовими динаміками і двома пасивними динаміками, які направлені в протилежні сторони. Такий інженерний підхід допоміг отримати максимально збалансований і чистий звук з достатньою кількістю басу.    

  Загальна вихідна потужність Philips Іzzy BM6W/10 від мережі складає 15 Вт, по 7,5 Вт на кожну, при умовах підключення до мережі. Якщо ж пристрій працюватиме від акумулятора, загальна потужність складатиме 10 Вт, по 5 Вт на кожний динамік.

 На практиці різниця найбільше проявляється у максимальній потужності, проте мушу сказати, що навіть у бездротовому режимі колонка видає надпотужний звук, який зможе заповнити навіть досить простору кімнату.

  Незалежно від жанру, усі композиції програвалися найкращим чином з урахуванням як високих, так і низьких частот. Так, наприклад, в рок музиці не було «ріжучих» звуків, а в танцювальній, бас не заглушував голос. Тобто у Philips Іzzy BM6W/10 ви не знайдете найрозповсюдженіші проблеми портативних колонок, які можуть зіпсувати задоволення від музичної композиції.

  Колонка зможе пропрацювати до 8 годин через Bluetooth і до 4 годин у режимі izzylink.

 
 

Враження

  Philips BM6W/10 стала досить логічним доповненням до чудової музичної лінійки Іzzy. В ній розробники змогли збалансувати разом чотири випромінювача, кожен з яких чудово виконує свою роль. Якщо ви звикли слухати композиції у найкращій якості і створювати атмосферу за допомогою насиченого звуку і улюблених треків, то Philips BM6W/10 стане найкращим варіантом.   

 
 

ОСОБЛИВОСТІ:

• Сучасний дизайн •

• Наявність пасивних динаміків •

• Легка у користуванні •

• Система izzylink •

 
 

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Philips Іzzy BM6W/10 (BM6W/10)
  • Розміри 20 х 9,2 х 9,2 см
  • Вага 1,178 кг
  • Динамік 2 широкосмугові 2", 2 пасивні
  • Потужність 15 Вт (від мережі) 10 Вт (від акумулятора)
  • Інтерфейси Bluetooth 2.1 і вище
  • Додатково система іzzylink, світлодіодне підсвічування

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів