Огляд акустичної системи Philips izzy BM60B/10: справжній титан в своїй лінійці

Головна Огляди Огляд акустичної системи Philips izzy BM60B/10: справжній титан в своїй лінійці
09.09.2016

Philips izzy BM60B/10 – це логічне оновлення акустичних систем від виробника. В ній можна помітити актуальні та трендові фірмові функції.

 Меломани, це саме той тип користувачів акустичних систем, які змушують виробників постійно вдосконалювати свої існуючі напрацювання і випускати нові продукти. Але для того, щоб оцінити усі переваги нової акустичної системи від Philips з кодовим ім’ям BM60B/10, достатньо простого погляду на список характеристик цього продукту. Крім традиційного програвання музичних композицій посередництвом Bluetooth, CD/USB чи FM тепер відтворювання треків може відбуватися одночасно на усіх акустичних системах лінійки izzy в будь-якій кімнаті. При чому для реалізації зв’язки пристроїв не потрібен маршрутизатор, спеціальні додатки чи паролі, все відбувається максимально легко.    

 
 

Комплектація

Акустика представлена програвачем і двома колонками. Разом з нею в комплекті є дистанційний пульт керування, інструкція, антена і батарейка ААА. Також виробник вклав і дві пари кабелів для живлення з європейською та британською вилками.

 

 

Дизайн та ергономіка

Зовнішній вигляд корпусу Philips izzy BM60B/10 дуже схожий на модель Philips MCM3350, та певні відмінності все ж можна знайти.

Металевий корпус програвача пофарбовано у чорний колір з матовою текстурою. На верхній, нижній і бічних сторонах є решітки для вентиляції внутрішніх компонентів. Лицьова панель представлена чорним глянцевим пластиком. На ній же і розташувалися усі елементи керування.  

Розташування усіх кнопок і роз’ємів повністю ідентичне до Philips MCM3350. На своїх місцях залишилися практично всі елементи: кнопка зміни режимів, відкриття оптичного CD-приводу, колесо зміни гучності і чотирьохпозіційний хромований обідок з кнопками програвання/паузи, зупинки аудіозапису та перемотки доріжки. На своєму місці залишився і LED-дісплей разом з найбільш використовуваними роз’ємами USB 2.0 та двома 3,5-мм аудіороз'ємами.  

На відміну від свого аналога, Philips izzy BM60B/10 отримав функцію GROUP, що знаходиться під кнопкою увімкнення моделі. Новий елемент керування став невід’ємною частиною аудіопристроїв компанії з приставкою izzy. Він необхідний для увімкнення функції izzylink. Остання стане у нагоді для групування акустичних систем , та більш детально ми її розглянемо у відповідному пункті огляду.

  

Комплектні сателіти вироблені з ДСП з пластиковим покриттям. Цей матеріал широко розповсюджується виробником і в інших моделях, тому що він сприяє якісному відтворенню різноманітних композицій. Кожна колонка отримала пластикову лицьову сторону з двома вирізами для динаміків. На задній поверхні є двожильні кабелі для підключення до основної частини. Для керування системою також є дистанційний пульт.

Вага основного пристрою складає 2,25 кг, в той час як колонки важать по 2,6 кг, що в сумі важить 7,45 кг. Розміри основного блоку складають 249x128x254 мм, а колонки 140x305x215 мм.

 

 
 

Функціонал та якість звуку

Як і очікувалося, Philips izzy BM60B/10 чудово і без проблем відтворює аудіо-файли з оптичних дисків і USB-накопичувачів.  За бажання, можна скористуватися і наявними 3,5-міліметровим роз'ємами Audio Out та Audio In. Перший з них потрібен для підключення додаткової акустики або навушників, а інший для відтворювання звуку з інших пристроїв. Наявне радіо можна прослухати після підключення комплектної антени. В ньому є типовий функціонал, в тому числі ручний і автоматичний пошук частот. 

Та на відміну від вже класичного функціоналу, модель обладнали особливою фірмовою технологією izzylink, про яку уже ми згадували на початку огляду. За її допомогою перед користувачем з’являється можливість з’єднати між собою до п’яти акустичних систем без використання роутера. Іншими словами можна поставити усі АС по різним кімнатам і насолоджуватися у будь якому приміщенні синхронно відтвореною композицією. Для активації цього функціоналу достатньо просто натиснути на клавішу GROUP на кожній АС. Щоб додати інші пристрої до утвореної групи, потрібно на кожному з них натискати впродовж трьох секунд також кнопку GROUP.    

Що ж до якості звуку – тут вона на висоті. Низькі і високі частоти існують в гармонії між собою, не заглушуючи одна одну, а доповнюючи. Як завжди, автор огляду переслухав безліч треків різних жанрів для зваженої оцінки якості звучання. І мушу сказати, що не залежно від ваших музичних смаків ви у будь-якому випадку залишитесь задоволеними. Джазова, популярна, танцювальна, класична та рок музика звучать з комплектних сателітів належним чином.

Потужності динаміків в 130 Вт буде цілком достатньо для наповнення звуку звичайної квартири на дві або три кімнати, або ж кафе та навіть хореографічного або спортивного залу. Звичайно, за допомогою системи не вдасться влаштувати дискотеку на відкритому подвір’ї на велику кількість осіб, проте меломани будуть точно задоволені використанням пристрою в домашніх умовах. 

 
 

Враження

Philips izzy BM60B/10 – це логічне оновлення акустичних систем від виробника. В ній можна помітити актуальні та трендові фірмові функції. Але не менше радує підхід виробника, котрий після додавання інновацій не забуває про вже перевірені роками напрацювання і практичний дизайн.

 
 

ОСОБЛИВОСТІ:

 • Корпус колонок з ДСП •

• Стильний дизайн •

• Izzylink •

• LED-дисплей •

• Гарна функціональність•

 
 

СПЕЦИФИКАЦИИ:

  • Модель Philips BM60B/10
  • Розміри основний пристрій 249x128x254 мм, акустична система 140x305x215 мм
  • Вага 7,45 кг
  • Вихідна потужність 130 Вт
  • Система 2.0
  • Живлення від розетки
  • Інтерфейси USB 2.0, Audio In, Audio Out, Bluetooth
  • Додатково CD-привод, FM-радіо, izzylink

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів