Sony SRS-XB2: мега-баси

Головна Огляди Sony SRS-XB2: мега-баси
12.09.2016

Створена компанією Sony, портативна акустична система - SRS-XB2, відмінно підходить для електронної танцювальної музики, а також інших видів з вираженими басами. Ексклюзивна технологія EXTRA BASS, якою наділів акустику виробник, підсилює звучання низьких частот. 

  Створена компанією Sony, портативна акустична система - SRS-XB2, відмінно підходить для електронної танцювальної музики, а також інших видів з вираженими басами. Ексклюзивна технологія EXTRA BASS, якою наділів акустику виробник, підсилює звучання низьких частот. 

 

 

 

 

  Портативна акустична система Sony SRS-XB2 по звучанню низьких частот практично не поступається великим колонкам. Такий ефект досягається завдяки функції EXTRA BASS, яка активується натисненням спеціальної кнопки на верхній панелі пристрою. Там само знаходяться й інші клавіші управління: Bluetooth для з’єднання з пристроями та прийому контенту, ввімкнення та вимкнення акустики, регулювання звуку та кнопка відповіді на телефонний дзвінок, що можливо завдяки вбудованому мікрофону.

 

 

 

 

  Акустична система одночасно вирізняється елегантністю та яскравістю, що властиво і більшості пристроїв Sony. Корпус акустики виконаний з матового полікарбонату, який не залишає на собі відбитків пальців, а задня та передня панелі покриті решітками, під якими  розташовано два динаміки та пасивний радіатор.

 

 

 

 

  Потокова трансляція аудіо файлів до акустичної системи здійснюється через Bluetooth, а для швидкого підключення на коротких відстанях використовується технологія NFC, відповідна зона якої розташована на верхній панелі колонки. Також до Sony SRS-XB2 можна підключати провідні музичні пристрої через аналоговий аудіо-вхід, який розташований на задній панелі динаміка, під гумовою заглушкою. Там само знаходиться порт microUSB, який використовують для заряджання акустичної системи.

 

 

  Акустику можна з’єднати з іншою колонкою для збільшення гучності чи ж створення стереозвуку, для цього на бічній панелі є кнопка Add. Дві колонки за замовчуванням з’єднуються в подвійному режимі, а натиснувши ще раз клавішу Add активується стереорежим. Що характерно, завдяки масивним ніжкам на нижній панелі колонка навіть на максимальній гучності та із ввімкненим посиленням басів не стрибає та не переміщується по поверхні

 

 

 

 

  SRS-XB2 вирізняється енергоефективністю – після повного зарядження акумулятора можна прослуховувати музику 12 годин поспіль, що є чудовим показником.

 

 

 

Враження:

  Акустичній системі SRS-XB2 під силу перетворити звичайну вечірку на запальну дискотеку з гучним, об’ємним та чистим звучанням музики. Легке підключення та два режими використання – подвійний для максимальної гучності та стерео, роблять акустику універсальним пристроєм. Ергономічна, продумана та міцна конструкція нівелює звукові вібрації, що також позначається на якості звуку.

 

 

ОСОБЛИВОСТІ:

Функція EXTRA BASS

Стерео-режим

Ергономічна та міцна конструкція

Яскравий дизайн

Режим спікерфона

 

 

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Sony SRS-XB2
  • Вага 480 г
  • Розміри 19,1 x 6,2 x 6,5 см
  • Потужність 20 Вт
  • Інтерфейси Bluetooth, NFC, microUSB
  • Динаміки 2 x 42 мм
  • Пасивний радіатор 1
  • Живлення від мережі, вбудований акумулятор (до 12 годин роботи)
  • Додатково захист від бризок ІРХ5
  • Кольори червоний, чорний, синій, зелений, коричневий

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів