Огляд бездротової акустичної системи SONY SRS-XB3: глибокий звук

Головна Огляди Огляд бездротової акустичної системи SONY SRS-XB3: глибокий звук
14.09.2016

Портативні акустичні системи це новий тренд, який завойовує кожного дня все більше й більше прихильників. Можливо тому, що кожен меломан тепер легко зможе поділитися чудовими треками з усією своєї компанії під час вечірки або ж звичайної зустрічі, створивши відповідну атмосферу. А найкраще відчути всю глибину треків з плейлиста має допомогти бездротової акустичної системи SONY SRS-XB3.

 

Портативні акустичні системи це новий тренд, який завойовує кожного дня все більше й більше прихильників. Можливо тому, що кожен меломан тепер легко зможе поділитися чудовими треками з усією своєї компанії під час вечірки або ж звичайної зустрічі, створивши відповідну атмосферу. А найкраще відчути всю глибину треків з плейлиста має допомогти бездротової акустичної системи SONY SRS-XB3.

 
 

Сучасно і стильно

Колонка виглядає досить по-свіжому і стильно. В прямокутному корпусі пристрою використовуються такі матеріали як пластик, метал та гума.

Лицьову сторону корпусу займає металева решітка в тон корпусу під якою приховані три динаміка, два з них – це повнодіапазонні динаміки і один пасивний.

Вздовж усіх кутів виробник розмістив рельєфний пластиковий обідок. Дві бічні грані залишилися без елементів керування і роз’ємів, їхню поверхню займає гумові вставки.

Верхня поверхня також вкрита гумою, а біля її правого верхнього кута розробники вирішили розмістити усі наявні елементи керування.

Кнопка з зображенням телефону дозволяє власникам відповідати на дзвінок і використовувати колонку як гучномовець під час телефонної розмови. Є й тут дві кнопки для регулювання гучності, кнопка Bluetooth, кнопка ADD для з’єднання двох SONY SRS-XB3 у пару, кнопка EXTRA BASS для увімкнення глибоких басів і кнопка увімкнення акустичної системи. Остання зроблена з пластику, який переливається на світлі.

Поруч з клавішами є два індикатори, L і R. Вони допомагають визначити за який канал відповідає кожна з двох з’єднаних у пару колонок. Також індикатори отримали наступні кнопки: Bluetooth, EXTRA BASS і кнопка увімкнення.

Ззаду, між двома пластиковими елементами, є решітка яка закриває другий пасивний динамік. Зліва від нього на корпусі колонки можна побачити специфікацію пристрою. А ось справа знаходиться пластикова заглушка під якою і розташувалися усі наявні роз’єми: mini jack, втиснута у корпус кнопка скидання налаштувань, роз’єм для підключення зарядного пристрою і USB для можливості заряду мобільних пристроїв.

Нижню частину поверхні займає гумова поверхня з рельєфним логотипом компанії виробника і чотирма ніжками для кращої стійкості моделі на слизьких поверхнях. А особлива конструкція і захист IPX5 дозволяє використовувати її навіть на вулиці під дощем.

 

 Функціонал і якість звуку

 

Колонку можна під’єднати до пристроїв трьома способами: через кабель під’єднаний до mini jack, Bluetooth або ж NFC. І якщо з першими двома варіантами більшість користувачів знайомі, то для використання останнього потрібно просто піднести смартфон з наявною технологією до центру поверхні колонки.

 

Не менш цікаво спрацьовує система під’єднання двох однакових колонок у пару. Для реалізації цієї функції потрібно на кожній SONY SRS-XB3 натиснути клавішу ADD і колонки утворять між собою синхронний зв’язок і будуть синхронно програвати обраний трек.

Для підвищення насиченості і потужності звуку потрібно скористуватися функцією EXTRA BASS. Остання покликана для підсилення низьких частот і збільшення гучності звука, а реалізація цього процесу відбувається за допомогою унікального процесора обробки сигналу.  

 

Потужні динаміки відтворюють звук в діапазоні частот від 100 до 7 000 Гц з височенним рівнем гучності. Якщо ж використовувати дві моделі відразу в парі, то у зв’язці пара може зрівнятися за гучністю і насиченістю звука з невеликим домашнім музичним центром.

Що ж до програвання, SONY SRS-XB3 здатна чудово програвати практично будь-який музичний жанр. Особливо гарно на колонках звучать танцювальні треки або ж електронна музика з увімкненою функцією EXSTRA BASS. Фанати року, джазу та класики теж залишаться задоволеними, тому що жоден інструмент не втрачається навіть на найвищому рівні гучності.

Не менш важливим є й доволі об’ємний акумулятор, який здатен живити колонку впродовж 24 годин роботи. Заряджається батарея від комплектного зарядного пристрою.

 
 

Враження

SONY SRS-XB3 – це стильна та функціональна акустика, що зможе задовольнити потреби як і звичайного слухача, так і меломана з упередженими потребами. Широкий набір можливостей підключення, чудове оснащення і надзвичайна автономність вигідно вирізняють модель серед аналогів.    

 
 

ОСОБЛИВОСТІ:

• Функція EXTRA BASS •

• Захист від бризок IPX5 •

• Яскравий дизайн •

• Режим спікерфона •

 
 

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Sony SRS-XB3

  • Вага 0,93 кг

  • Розміри 211 x 80 x 83 мм

  • Потужність 32 Вт

  • Інтерфейси Bluetooth, NFC, USB, mini jack

  • Динаміки 2-канальні АС на 48 мм + 2 пасивних випромінювача

  • Живлення від мережі, вбудований акумулятор (до 24 годин роботи)

  • Додатково захист від бризок ІРХ5

  • Кольори червоний, лаймовий, синій, зелений, хакі, чорний

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів