Огляд телефону Panasonic KX-TGE110UC: розумна турбота

Головна Огляди Огляд телефону Panasonic KX-TGE110UC: розумна турбота
03.10.2016

Чисельною групою користувачів радіотелефонами є люди літнього віку, яким не завжди легко користуватися сучасними пристроями

Чисельною групою користувачів радіотелефонами є люди літнього віку, яким не завжди легко користуватися сучасними пристроями. Спеціально для такої вікової групи компанія Panasonic розробила телефон, який максимально відповідає її потребам - з підтримкою слухових апаратів, зручної форми та з простим інтерфейсом.

 

Для кого?

Телефон KX-TGE110UC створений компанією Panasonic для людей літнього віку, яким важче опановувати складні багатофункціональні пристрої, але які ні в якому разі не повинні бути обабіч технічного прогресу. Спеціально для наших бабусь та дідусів компанія розробила телефон, адаптований під їх потреби та вікові проблеми зі здоров’ям, такі як погіршення зору та слуху.

Крім цього, апарат оснащений зручним та зрозумілим функціоналом, який спрощуватиме типові користувацькі завдання, як-от набір номеру, збільшення гучності та блокування дзвінків.

 

Зручність використання

Телефон виконаний з тим, аби бути максимально зручним у використанні. Так, він відрізняється середнім розміром корпусу, тому його зручно тримати в руці. Радіотелефон виконаний з якісних матеріалів – полікарбонату з матовою фактурою, який не залишає на собі слідів від пальців, та гумою. І найголовніше – він оснащений великими кнопками з чіткими цифрами, які підсвічуються м’яким голубим світлом. Цифри чорного кольору розміщені на світло-сріблястому фоні, виглядає таке поєднання дуже контрастно, тому що вдень, що вночі користуватися апаратом буде зручно та комфортно навіть людям, що мають проблеми із зором.

Апарат працює від двох енергоефективних акумуляторних батарей типу ААА, тривалість роботи яких в режимі розмови становитиме до 10 годин, а в режимі очікування – до 200 годин. Час зарядження акумуляторів – орієнтовно 7 годин.

Особливої уваги заслуговує конструкція слухового динаміка, форма якого дозволяє комфортно вести розмову людям, які використовують слуховий апарат.

 

Функціональність

Виробники Panasonic KX-TGE110UC оснастили пристрій найнеобхіднішим функціоналом, тому його користувач точно не заплутається в безлічі маловживаних функцій. Телефон має три клавіші для швидкого набору номерів. Клавіші розташовані над цифровою панеллю, тому користувачу не доведеться заходити в розширене меню для цього. На лівій грані апарата розташовані клавіші регулювання гучності та кнопка швидкого посилення звуку. Так, натисненням на цю клавішу у ході розмови автоматично збільшується гучність на два рівні.

Поширену проблему радіотелефонів – випадковий набір або ж мимовільне натиснення клавіш через необачне натиснення на них – виробники вирішили просто й ефективно: оснастили пристрій функцією блокування клавіш. Тому телефон можна спокійно класти в кишеню.

Також KX-TGE110UC здатен блокувати небажані дзвінки від зареєстрованих номерів, наприклад, він численних менеджерів з продажу. Проте ця функція активується лише за умови підключення до послуги визначення номеру.

Ще одна важлива функція, яку б не завадило б впровадити і в іншу електроніку – це режим «Нульового випромінювання». Телефон перестає передавати радіохвилі, коли переходить у режим очікування. Режим «Нульового випромінювання» є особливо важливим, враховуючи кількість приладів у домі, що випромінюють радіохвилі. В числі інших корисних функцій: будильник, годинник та пошук трубки. Пам’яті телефону вистачатиме на збереження 50 контактних номерів абонентів.

 

Враження

Panasonic KX-TGE110UC – це ідеальний телефон для домашнього використання. Пристрій виконаний з якісних матеріалів, прослужить не один десяток років, зберігаючи новий вигляд. Особливістю апарата є простий та зрозумілий функціонал, великі клавіші та підтримка слухових апаратів, тому він бездоганно підійде людям похилого віку.

 

ОСОБЛИВОСТІ

 • Підтримка слухових апаратів •

• Блокування небажаних номерів •

• Ергономічний корпус •

• Режим «Нульове випромінювання» •

СПЕЦИФІКАЦІЇ

  • Модель Panasonic KX-TGE110UC
  • Вага бездротової трубки – 145 г, базової станції – 101 г
  • Розміри бездротової трубки - 18 x 5,4 x 2,9 см, базової станції - 6 x 11,3 x 10,1 см
  • Система стандарт DECT
  • Частота 1,9 ГГц
  • Діапазон частот  1,88–1,90 ГГц
  • Живлення нікелево-металогідридні акумулятори типу АААх2          
  • Додатково підтримка слухових апаратів, режим «Нульове випромінювання», підсвічування, блокування дзвінків
  • Комплектація бездротова трубка, базова станція, два елементи живлення

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів