Огляд гіроскутера Segway miniLITE

Головна Огляди Огляд гіроскутера Segway miniLITE
09.02.2018

Одним з кращих типів персонального електротранспортна вважаються гіроскутери. Вони на відміну від гіробордов швидші, стійкі і маневрені. І як вже можна здогадатися, лідер ринку - компанія Segway. Модельний ряд представлений в основному пристроями для дорослих. В одному з останніх релізів, виробник анонсував відразу дві нові моделі гіроскутеров - miniLITE і miniPLUS. Саме перша модель підходить для дітей від шести років, хоча на ній можуть кататися і дорослі.

Зовнішній вигляд

На перший погляд Segway miniLITE складно відрізнити від попередніх моделей, але є кілька ключових особливостей - відсутність виступу на майданчику для ніг, і зменшена висота всієї платформи, а також важеля управління.

Управляти гіроскутером легко та зручно - нахили вперед і назад відповідають за напрямок, а важіль використовується для поворотів.

10,5-дюймові надувні колеса прикриті бризговиками, платформа для ніг отримала надійне гумове покриття, а на важелі є спеціальна м'яка ручка для зручної фіксації колін, а також транспортування.

Кольорові світлодіодні фари допоможуть залишатися помітним навіть в темний час доби.

У цьому також допоможуть спеціальні захисні накладки на гіроскутер. Докуповуються вони окремо, всього доступно три яскравих кольори - салатовий, блакитний і рожевий.

Варто зазначити що розробники зберегли у гіроскутері захист від пилу і бризок за стандартом IP54, тому можна не бояться кататися по пляжу або відразу після дощу. Вага Segway miniLITE - 11,6 кг, а його висота становить 59 см. З ним впорається навіть підліток, а для дітей молодшого віку буде потрібна допомога батьків.

Можливості

Технічні характеристики новинки трохи спрощені в порівнянні зі старшими моделями. Відмінності можна побачити в порівняльній таблиці.

З огляду на знижену потужність двигунів до 700 Вт, максимальна швидкість зменшувалася до 16 км/год, а запас ходу до 18 км. При цьому час повної зарядки скоротилося до трьох годин. Вага користувача варіюється від 10 до 80 кг.

Фірмовий додаток дозволить моніторити стан пристрою і навчаться їзді за допомогою зручного керівництва користувача. А ось віддалене управління як у старших моделей, тут не реалізовано, що в цілому особливо не впливає на функціональність.

Враження

Незважаючи на деякі відмінності з іншими моделями виробника, Segway miniLITE все той-же «жвавий» гіроскутер, якому немає рівних у своєму класі. Він ідеально підійде не тільки для дітей і підлітків, а й для дорослих, хоча для них найкращим вибором стане miniPLUS. За допомогою miniLITE можна приємно провести час з користю - діти зможуть розвинути координацію, балансування і навіть концентрацію.

Товари з публікації
код товару: 27.10.0000.10
немає в наявності
 
Поїздка на miniLITE легка та весела! На вулиці або в приміщенні, де б ви не були ви зможете подолати відстань до 18 км. На своєму Segway miniLITE ви зможете набрати швидкість до 16 км/год. Мобільний додаток Ninebot by Segway допоможе вам швидше освоїти miniLITE. Ручка Segway miniLITE не тільки для поворотів, а й для зручного перенесення. Візьміть miniLITE з собою, куди б ви не пішли. Є можливість налаштувати колір фар індивідуально через додаток. Великі надувні шини гарантують плавну їзду по нерівних дорогах.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів