Iнтелектуальний радiаторний терморегулятор для приватних помешкань

Головна Огляди Iнтелектуальний радiаторний терморегулятор для приватних помешкань
06.10.2018

Бренд Danfoss розвивають кілька поколінь данської родини Клаузен. У 1932 році інженер Мадс Клаузен виготовив свій перший робочий дросельний вентиль для холодильних систем, який отримав назву Danfoss.

Назва складається з двох частин, кожна з яких має сенс: «Dan», тому що його виготовлено у Данії, а «foss», тому що звук клапану нагадував Мадсу водоспад. А вже наступного року Мадс Клаузен заснував Danfoss в Елсмарку на острові Алс на фермі батьків. Компанія стрімко розвивалася, обсяги зростали, розширювався штат, однак Мадс Клаузен аж до 1962 року використовував горище ферми батьків як офіс.

Danfoss — лідер із постачання енергозберігальних систем та інноваційних технологій. Компанія розробляє технології майбутнього, завдяки яким можна досягати більшого, споживаючи менше. Йдучи в ногу з часом, дансь­кий інженерний гігант розробив новий інтелектуальний радіаторний терморегулятор другого покоління Danfoss Eco. Це інтелектуальне рішення для системи опалення будинку, за допомогою якого можна налаштувати опалення під щоденний графік його мешканців, що значно підвищує комфорт і суттєво економить енергію. Для власників невеликої квартири або будинку Danfoss Eco є оптимальним автономним рішенням, адже забезпечує чутливий контроль радіаторного опалення через Bluetooth.

Простий монтаж і повний контроль

Рішення Danfoss ґрунтуються на такій філософії: прості в установці та зрозумілі у процесі експлуатації. Так, використовуючи покрокову інструкцію, встановити та налаштувати Danfoss Eco дуже легко, а режим його роботи налаштовують за допомогою зручного та зрозумілого застосунку Danfoss App. Із застосунком можна керувати з телефону типовими режимами роботи терморегулятора, такими як, наприклад, «Удома», «Від’їзд» або «Сон». Крім того, можна налаштовувати власні режими.

Комфорт і значна економія

Електронні терморегулятори, на відміну від ручних, мають суттєві переваги, адже здатні у разі необхідності автоматично деактивувати систему опалення. Тобто коли в оселі є люди, за допомогою налаштувань терморегулятора помешкання можна зробити теплішим, а коли мешканці роз’їхалися у справах — знизити температуру. За рахунок такого інтелектуального регулювання Danfoss Eco можна зекономити до 46 % коштів за опалення.

Завдяки розширеному й оновленому асортименту Danfoss інноваційні інтелектуальні рішення стають доступними для кожного будинку незалежно від його розміру. Мешкаючи у невеликій квартирі чи приватному будинку, вибір на користь інтелектуального опалення стане розумним рішенням, оскільки воно не тільки забезпечує економію енергії, але й створює більше комфорту у повсякденному житті його мешканців.

Основними особливостями продукту є:

  • керування радіаторним опаленням відповідно до графіку мешканців;
  • просте керування кожним окремим радіатором через застосунок на смартфоні з технологією Bluetooth;
  • програмування терморегулятора через Bluetooth в радіусі 10 м;
  • простий та швидкий монтаж;
  • низький рівень шуму <30 дБ;
  • можливість ручного регулювання терморегулятора;
  • можливість вертикального встановлення;
  • функція «відкрите вікно»;
  • функція «тренування клапану»;
  • функція «адаптивне навчання»;
  • можливість встановлення на радіаторні клапани різних виробників;
  • термін служби елементів живлення — 2 роки.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів