Сушильні машини Candy: вільний простір та час

Головна Огляди Сушильні машини Candy: вільний простір та час
16.01.2019

Здається, лише нещодавно з’явилися пральні машини з функціями віджиму та сушіння білизни. І ось на ринок виходять нові гравці, основна функція яких сушіння щойно випраного одягу та білизни. Навіщо ж потрібні ці пристрої? Уся справа у якості сушіння та об’ємі білизни.

Сушильна машина стане у пригоді тим, для кого «велике прання» — справа щоденна: багатодітним родинам, власникам приватних дитячих будинків, міні-готелів, салонів краси, спорт-клубів тощо. Користуватися нею легко: білизну закладають у барабан, де вона обертається і сушиться теплим повітрям.

Серед асортименту Candy, яка поєднує передові технології, функціональність, італійський дизайн та високу якість матеріалів, є нові сушильні машини, які не мають аналогів у своєму сегменті на українському ринку побутової техніки: завглибшки 46 см і з завантаженням 7 кг їхня глибина на 12 см менша за глибину стандартної сушильної машини.

Турбота на 100%

Нові моделі мають чотири автоматичні рівні сушіння: «Готове для прасування», «Сухе розвішування», «Сухе для гардеробу», «Дуже сухе», а також низку програм: швидке сушіння, сушіння за часом (30/45/59 хв), сушіння бавовни, синтетики, сорочок, дитячого одягу, кольорових тканин і спортивного одягу тощо. Програма «Протизборки» — це теплий цикл, з допомогою якого усього за 12 хв можна розгладити зборки. Також моделі обладнано унікальною для сушильних машин програмою сушіння вовни, сертифікованою Woolmark: завдяки особливому руху барабана під час сушіння та температурному контролю буде захищено навіть найделікатніші тканини.

Зменшене енергоспоживання дає можливість одночасно користуватися сушильною та, наприклад, пральною машиною без ризику перевантаження електромережі. Використовуючи спеціальну кнопку «Пам’ять», можна зберегти та вмикати адаптовану під певні потреби програму сушіння, для активації якої достатньо натиснути кнопку.

Розумна, екологічна й економна

Сушильні машини CS4 H7A1DE-S та GVS4 H7A1TCEX-S обладнано економічною тепловою помпою (heat pump), завдяки якій сушити можна за нижчої температури. При цьому білизна не пошкоджується, не пересушується і подовжується термін її збереження в первинному вигляді. Крім того, теплова помпа дає змогу істотно економити електроенергію.

Candy підтримує раціональне використання ресурсів: на дверцятах розміщено контейнер для конденсату у вигляді лійки — EasyCase, який легко витягти й потім повернути на місце. Увесь конденсат, який накопичився в ньому, можна використати, наприклад, для поливання квітів.

Як і всіма новими продуктами Candy, вузькими сушильними машинами можна керувати за допомогою додатка Candy Simply-Fi зі смартфона користувача, адаптуючи техніку до своїх потреб та контролюючи її технічний стан.

Приємний бонус: якщо пральна машина користувача також належить до лінійки Candy Smart, то, активуючи функцію Smart Match («Розумний підбір»), сушильна машина безпосередньо зв’язується з пральною машиною Smart (обидві мають бути під’єднані до однієї мережі Wi-Fi). Машина може розпізнати тип білизни, яку перуть, і дістати поради щодо найбільш відповідного й економного циклу сушіння. Таким чином, користувач одержує не лише добре висушену білизну, а й економить ресурси.

У колону шикуйсь

Slim Smart CS4 H7A1DE-S та GVS4 H7A1TCEX-S — єдині сушильні машини Candy, які можна встановити в колону на пральну машину завглибшки 40-44 см за допомогою спеціального комплекту, який можна замовити за бажанням. Тепер власники невеликих квартир можуть обладнати власну міні-пральню безпосередньо у ванній кімнаті.

GVS4 H7A1TCEX-S

  • Завантаження 7 кг
  • Клас енергоспоживання А+
  • Кількість програм 15 + 1
  • Розміри (в × ш × г) 85 × 59,6 × 46,5 см
  • Вага 38 кг

CS4 H7A1DE-S

  • Завантаження 7 кг
  • Клас енергоспоживання А+
  • Кількість програм 15 + 1
  • Розміри (в × ш × г) 85 × 59,6 × 46,5 см
  • Вага 38 кг

Товари з публікації
код товару: CS4H7A1DE-S
немає в наявності
 
Тип сушіння: конденсаційна; Завантаження: 7 кг; Розмір: повнорозмірна; Об'єм барабана: 115 л; Клас енергоспоживання: A+; Форма дверцят: кругла; Обсяг бака конденсату: 5 л; Кількість програм сушіння: 15; Габарити (ВхШхГ): 85 x 60 х 46.5;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів