Як відрізнити оригінальні рюкзаки Wenger

Головна Огляди Як відрізнити оригінальні рюкзаки Wenger
18.03.2019

Вже багато людей зустрічається на вулицях наших міст з рюкзаками та сумками, на яких присутній логотип з хрестом у вигляді швейцарського прапора. А чи знають українські споживачі та потенційні покупці, як відрізнити оригінальні товари Wenger від підробок чи фейків?

Ми спробуємо допомогти та внести прозорість в цьому питанні.

Небагато історії за лінком з перших наших публікацій.

Офіційні сайти компанії Victorinox та торгових марок, які їй належать

www.victorinox.com

www.wenger.ch

www.swissgear.com/backpacks

На цих ресурсах ви не знайдете жодної з моделей, які продаються в українських псевдо оригінальних магазинах, інтернет-магазинах, та навіть базарах, починаючи від 7 км (Одеса) і до Троєщини (Київ) чи Барабашова (Харків) і т.д.

Торгова марка Swissgear належить компанії Wenger, яка у свою чергу входить і належить компанії Victorinox. Swissgear було створено для просування та продажів товарів на північноамериканському континенті, а саме в США та Канаді, і більше ніде у світі. Все що відрізняється від моделей на офіційному сайті Swissgear.com, є підробкою.

Більше того, в жодній з Європейських країн не має ні офіційного представництва чи офісу Swissgear, ні торгової локації. Що це значить? А це означає,  що якщо ви зустрінете в відкритій торгівлі продукцію повністю ідентичну тій, що представлена на офіційному сайті Swissgear.com,  то вона є  завезена нелегально, ну і звісно без фірмової гарантії, з усіма наслідками, що випливають з покупки такого товару. Перелік фірмових магазинів за лінком.

Торгові знаки офіційної продукції Wenger, які відповідають законодавству Швейцарії.

За новітнім законодавством Швейцарії, на товарах, які вироблені за межами країни забороняється використання лого з комбінацією червоного фону та білого хреста. Таке лого носять товари лише вироблені у Швейцарії. У Wenger це лише годинники (ножі з 2005 року виробляються лише під маркою Victorinox).

На червоному фоні чорний хрест і чорна окантовка

На чорному фоні сріблястий/золотавий хрест і срібляста/золотава окантовка

В кольорових моделях рюкзаків і сумок використовується сріблястий контур і хрест, фон - матеріал рюкзака

Далі за новим маркуванням товарів, будь-який товар Wenger має свій унікальний цифровий код, який складається з 6 цифр і також має назву. Наприклад, рюкзак Ibex 17”.

мова

назва

код/артикул/sku

UKR

Рюкзак для ноутбука, Wenger Ibex 17", чорно-синій

600638

RUS

Рюкзак для ноутбука, Wenger Ibex 17", чёрно-синий

600638

ENG

Wenger, Ibex 17" Laptop Backpack, Blue

600638

Лінк на офіційний сайт

Лінк на сайт ERC

То ж підсумовуючи все вище написане, ми впевнені, що тепер робити вибір буде набагато легше. Сподіваємось, ця інформація допоможе зорієнтуватись у виборі аксесуарів зі швейцарською символікою та вибирати саме ті, які найліпше підходять для вас.

Бажаємо вдалих покупок та приємних подорожей з ними.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів