VERTO. Інструменти для майстрів

Головна Огляди VERTO. Інструменти для майстрів
28.07.2019

VERTO – це електроінструмент та оснащення для використання в домашніх умовах і виконання дрібних ремонтних, ремонтно-будівельних, столярних і слюсарних робіт у майстерні.

Ручний інструмент

Догляд за садом включає таку процедуру як обрізання дерев і кущів. Регулярне обрізання робить сад естетичним і сприяє правильному розвитку насаджень. З-поміж пристроїв VERTO, які стануть у нагоді в саду, є секатори, сокири, садові пилки, ножиці для трави та лопати T-REX для спеціальних завдань та інший інвентар. Ці ручні інструменти вирізняються сучасним дизайном, міцні й прості у використанні.

Для вдалого поливу

Ще одним важливим етапом у догляді за рослинами є полив, що необхідний для їхнього правильного розвитку під час літнього сезону. Полив є доволі трудо­містким процесом, тому потрібно створити ефективну систему на ділянці. Для цього треба звернути увагу на комплексну пропозицію VERTO, що включає безліч пристроїв та аксесуарів, які зроблять полив рослин приємним, швидким і легким завданням. Пропозиція охоплює регульовані пістолети-розпилювачі, прямі розпилювачі води, коливальні спринклери, розпилювачі тиску, візки й стенди для шлангів та аксесуарів: муфти, розніми, таймери поливу, настінні гачки для шлангів тощо.

Садові аксесуари

Аби робота з обслуговування саду викликала лише задоволення, потрібно подбати про придбання садових аксесуарів. Садове приладдя VERTO створено для комфорту й безпеки під час роботи. Ця категорія аксесуарів постійно розвивається та поповнюється новинками. Наразі VERTO пропонує гумові чоботи, повстяні гумові чоботи, садові пилки й рукавички, з якими робота на присадибній ділянці буде ще комфортнішою.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів