Старі знайомі, що з часом лише кращі

Головна Огляди Старі знайомі, що з часом лише кращі
29.07.2019

У компанії Stanley понад 170 років досвіду. Почавши з невеликого підприємства з виробництва скріпкових виробів, сьогодні вона займає провідні позиції з-поміж світових виробників інструментів.

На рахунку Stanley такі винаходи, як пузирковий рівень, рулетка з металевою стрічкою в закритому корпусі з фіксацією і зворотною пружиною, канцелярський ніж із трапецієвидним лезом. А велика кількість нагород на міжнародних виставках підтверджує статус лідера у світовому виробництві інструментів.

Інтереси компанії досить широкі. Важливе місце в структурі займають інженерні центри, які розроб­ляють інновації в різноманітних сферах життя, як, наприклад, віконні та дверні системи, шафи-купе. Також компанія інвестує в розроблення медичного обладнання, проте основним завжди залишається інструмент.

Компанія переросла у велику корпорацію StanleyBlack&Decker, яка володіє брендами із гучними назвами. Усі ручні інструменти, що виробляють, можна умовно поділити на групи: вимірювальний і розмічальний інструмент, слюсарно-монтажний (інструмент автомеханіка), ящики інструментальні та системи зберігання (пояси, сумки, рюкзаки тощо), інструменти для будівництва й ремонту.

Точні, навіть на відстані

Чи можна вигадати щось нове в такому інструменті, як рулетка? Так. Окрім того, що рулетки Stanley не заломлюються завдяки своєму широкому полотну стрічки та мають додатковий захист на перших 5-7 см, нові рулетки можуть виміряти відстань до 30 м і мають зворотну пружину й магніт. Оскільки магнітні гачки часто давали похибку під час вимірювань через вплив металевих предметів, у нових рулетках Stanley магніт встановлено незалежно від гачка, крім того він є знімним.

Унікально гострі

У компанії застосовують методику постійного вдосконалення продуктів. Вона не обійшла стороною й леза, які мають потрійну заточку. Леза двічі заточують під різними кутами, а востаннє – обробляють лазером. Нова лінійка Carbide – це перша у світі серія лез із твердосплавною напайкою на ріжучій частині.

Адже так зручніше

Раніше сумку для інструментів вважали зайвою, наразі ситуація змінилася. Бренд Stanley має в асортименті безліч сумок і ящиків для інструментів від простої моделі 30 см із двома ручками та парою кишень до рюкзаків із коліщатками й ручкою, що висувається. Можна обрати сумку традиційної форми чи прямокутної, закриту чи відкриту, з пластиковим дном, що не промокає, класичний варіант або ж зручну та сучасну сумку-органайзер.

На варті рівноваги

Нова лінійка рівнів Stanley Classic – це поєднання традиційних та коробчастих профілів, що є фрезерованою робочою поверхнею та мають погрішність 0,5 мм замість попередніх 1,5 мм.

Оновлено й лазерні рівні: замінено випромінювачі червоного кольору на випромінювачі зеленого кольору. Ця заміна пов’язана з тим фактом, що людське око максимально сприймає хвилі завдовжки 555 нм. Довжина хвилі червоного кольору становить 635 нм, а зеленого – 532 нм, що є близьким за значенням до максимальної чутливості людського ока, тож сприймається ним краще, ніж червоний. Це означає, що за будь-якого рівня освітлення, зелений промінь видно краще за червоний.

Інвестуючи в майбутнє й не зраджуючи своїм принципам – надійність, безпека та якість – корпорація StanleyBlack&Decker виробляє продукти, що йдуть у ногу з часом чи навіть випереджають його.

Усе на своїх місцях

Серія ящиків FatMax TSTAK зацікавить ергономічністю. Усі ящики одного розміру, а відрізняються лише за висотою та функціоналом. Вони мають спеціальне кріплення, яке дає змогу зібрати всі ящики в одну стійку. За допомогою цієї функції можна зібрати набір ящиків необхідного функціоналу, розмістити його на колісному майданчику й отримати таким чином мобільну шафу з інструментами, що зручно та значно економить простір.

На одній лінії

Нові позиції є й з-поміж кросслайнерів – лазерних будівників площини. Окрім традиційних Cubix і Cross 90, з’явилися пристрої SLL360, які зацікавлять і геодезистів, і аматорів. Вони дають суцільну горизонтальну лінію 360° плюс вертикаль. Пристрої прості щодо налаштування й отримання даних.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів