Справжнім випробуванням для будь-якої сковороди є приготування на ній млинців. Напередодні Масниці варто замислитися, чи підходить наявний домашній посуд для приготування гарних, рівномірно запечених млинців. Адже ретельно підібрана сковорідка, що спеціально розроблена для приготування млинців, допоможе зберегти час, нерви та зробити процес випікання простим навіть для новачків.
В асортименті Ardesto представлені дві моделі сковорідок для приготування млинців – Gemini Gourmet та Avocado. Завдяки тому, що основним матеріалом, з якого їх виготовлено, є алюміній, сковороди легкі та зручні в користуванні. Вони рівномірно розподіляють тепло по всій поверхні та повільно охолоджуються, а під час готування майже не потрібно додавати олію, що робить їжу більш здоровою.
Ручки сковорід виготовлені з бакеліту та мають покриття Soft-Touch, тому вони не вислизнуть з руки навіть під час акробатичного перевертання млинців.
Головною перевагою моделі Avocado є її потовщене дно, на якому млинці пропікаються більш рівномірно. Поверхню сковороди вкрито антипригарним матеріалом нового покоління Greblon, що має високу стійкість до стирання. За умови правильного використання та догляду, сковорода довго залишатиметься функціональною, і до неї не прилипатимуть млинці.
Респектабельний вигляд сковороди Gemini Gourmet відповідає її функціоналу.
А антипригарне покриття з мармуровою крихтою, безумовно, полегшить процес приготування.