Професійний пекар Panasonic для домашніх потреб

Головна Огляди Професійний пекар Panasonic для домашніх потреб
06.03.2020

Ще в 1986 році Panasonic першою у світі розробила сучасну хлібопіч. Наразі ці пристрої виведено на новий рівень – вони є незамінними помічниками та виконують функції професійних пекарів. Крім того, пічки не обмежуються можливістю випікання хліба, а й допоможуть приготувати домашні джеми та компоти.

Великий функціонал заради здоров’я

14 програм для випікання хліба в цій моделі хлібопічки можуть задовольнити потреби найвибагливіших поціновувачів хлібобулочних виробів. Функціонал пристрою дає змогу і використовувати встановлені програми, і самостійно налаштовувати процес приготування хліба.

Для тих, хто з різних причин не вживає клейковину, передбачено програму «100 % без глютена», завдяки чому є можливість без перешкод використовувати для приготування різноманітні хлібні суміші та види борошна, що не містять цих білків.

Автоматично, дозовано, якісно

Додавати до випічки родзинки, горіхи чи злаки легко та зручно. Завдяки автоматичному диспенсеру всі додаткові інгредієнти будуть додані в тісто саме в той час, коли вони мають потрапити туди за рецептом.

Інший «розумний» автоматичний диспенсер допомагає у визначений час додавати до тіста дріжджі. Тож завжди можна бути впевненими в чудовому результаті, незалежно від того, хочеться щільного хліба чи пухкенької булочки.

Усе задля зручності

Для того аби користувач отримав смачний виріб за оптимальний час, пічку оснащено датчиками, що контролюють і внутрішню температуру пристрою, і температуру зовні. Тож хлібопічка автоматично підлаштовує необхідні для випікання умови.

Форма для випікання має алмазно-фтористе покриття, завдяки чому вона стала вдвічі міцнішою та стійкішою до подряпин, аніж звичайні форми, і тісто до неї зовсім не липне.

Таймер відкладеного запуску дає змогу готувати до потрібного часу – до сніданку або приходу гостей. Наприклад, ввечері можна скласти всі інгредієнти до пічки, обрати час, коли хліб має бути готовим, а зранку куштувати свіжу випічку. Тиха робота пристрою гарантує спокійний відпочинок.

Розмаїття і творчість

Піч адаптується до потреб користувача. Випікати в ній надзвичайно просто, незалежно від того, чи готується велика хлібина, чи маленький пиріг. До того ж можна власноруч налаштувати рівень підсмажування скоринки.

Цей пристрій можна використовувати не лише для випікання хліба. Є режим приготування джему та компоту, тож потіште рідних домашніми смаколиками без борошна. Рецепти можна знайти в інструкції з експлуатації.

Характеристики Panasonic SD-ZB2512KTS

  • Програм 28 (зокрема для випікання хліба 14)
  • Розміри хлібини М (700 г), L (900 г), XL (1 250 г)
  • Окремі диспенсери для родзинок/горіхів, для дріжджів
  • Покриття чаші алмазно-фтористе
  • Захист від перепадів напруги 10-хвилинний
  • Цифровий таймер до 13 год
  • Комплектація хлібопіч, форма для випікання, мірна чаша, мірна ложка,
    основна лопатка для замішування, лопатка для замішування житнього хлібу, інструкція з рецептами
  • Розмір (ш × в × г) 256 × 382 × 389 мм
  • Вага 7,6 кг

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів