Простота інсталяції – не перешкода функціональності

Головна Огляди Простота інсталяції – не перешкода функціональності
09.06.2020

Бренд дизайнерського електромонтажного устаткування та систем домашньої автоматизації BTicino відомий своїми оригінальними та технічними рішеннями.

Італійська компанія BTicino заснована братами Арнальдо Луїджи та Ермано Басані в 1936 році. Вона виготовляє широкий асортимент електро­технічного обладнання для житлового та промислового секторів на 13 заводах у різних країнах світу. З-поміж іншого в асортименті продукції є: класична електроустановка (вимикачі, розетки), захисно-комутаційне обладнання (ПЗВ, автоматичні вимикачі, реле), система домашньої автоматизації MyHome, системи контролю доступу та домофонії.

Відеодомофони серії Classe 300 було відзначено премією Design Award у дисципліні «Продукт», що підтверджує здатність BTicino вишукано поєднувати технології та дизайн.

Неабиякий успіх BTicino на світовому ринку підтверджують нагороди German Roter Punkt, Compasso d'Oro, Intel Award та IF, що є свідченням високої якості продукції всесвітньо визнаного виробника.

Функціональна простота

Нерідко висока функціональність впливає на інсталяцію й ускладнює будову системи. Однак інженерам BTicino вдалося запобігти цьому. Відеодомофони Classe 300X під’єднуються до системи за допомогою двох дротів. Це максимально спрощує інсталяцію та дає змогу підключати панель як до нових систем, так і до вже наявних. Крім того, чим менше в системі з’єднань, тим нижча ймовірність виходу з ладу.

Модель Classe 300X13E, окрім іншого, має бездротовий модуль Wi-Fi. Завдяки цьому можна використовувати смартфон на базі Android або iOS, щоби:

  • відповідати на вхідні дзвінки домофона за допомогою безкоштовного застосунку DOOR ENTRY;
  • відчиняти двері або ворота (якщо їх оснащено електрон­ним замком);
  • керувати автовідповідачем;
  • керувати камерами й освітленням на вході.

Робити все це можна незалежно від місця знаходження — вдома чи з будь-якої точки світу.

Переваги моделі

Інноваційний Classe 300X13E має основні характеристики, з-поміж яких:

  • 7-дюймовий сенсорний екран з ефектом глянсового покриття;
  • функція запису;
  • функція інтеркому;
  • можливість прямого підключення з камерами NETATMO, що оснащені функцією розпізнавання обличчя;
  • настінний і настільний (за використання спеціальної підставки) монтаж.

Пристрій має досить рідкісну функцію — «магнітна петля», що полегшує роботу для людей із вадами слуху. Завдяки їй здійснюється трансляція звуку безпосередньо на слуховий пристрій електро­магнітними хвилями.

З-поміж додаткових «фішок»: панель виклику, що є в комплекті постачання відеодомофона, має зчитувач RFID-брелоків та можливість встановлення в антивандальному корпусі, а також можливість підключення ще однієї панелі виклику та чотирьох домофонів до однієї системи.

Приклади інтегрування та використання Classe 300X із камерами NETATMO

Smart-камера NETATMO для зовнішнього відеоспостереження

Door Entry дає змогу переглядати не тільки запис камер та зовнішньої кнопкової панелі, але й запис із Wi-Fi-камер NETATMO

Smart-камера NETATMO для внутрішнього відеоспостереження

Завдяки технології розпізнавання облич камера NETATMO може ідентифікувати дитину та подати інформацію безпосередньо до додатку Door Entry

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів