Хочете, щоби фрукти та овочі максимально довго залишалися свіжими й не втрачали вітамінів? Довірте їхнє зберігання холодильникам beko з інноваційною технологією HarvestFresh. Якість та корисність соковитої зелені залежать не тільки від правил вирощування, але й від технології зберігання.
Фрукти та овочі з холодильника можуть бути свіжими на вигляд, але чи не втрачають вони своєї корисності? На жаль, втрачають, оскільки для якісного зберігання зелені необхідне сонце. Саме тому науковці beko розробили технологію підсвічування HarvestFresh. Вона імітує добовий цикл сонця, забезпечуючи оптимальне природне освітлення в секції для овочів і фруктів. Зелений, червоний та синій кольори підсвічування змінюються один за одним, щоби користувачі довше насолоджувалися свіжими стравами з максимальною кількістю вітамінів та корисних мікроелементів.
Випробування Intertek проводили на томатах, зеленому перці, моркві, шпинаті та селері, що зберігалися в холодильнику beko з технологією HarvestFresh. Після п’яти днів експерименту в них виявилося більше вітамінів А і С, ніж у продуктах зі «звичайних» холодильників.
Зробити зберігання досконалішим дає змогу й технологія NeoFrost, яка забезпечує розділені контури циркуляції повітря в холодильній і морозильній камерах. Такий підхід не тільки унеможливлює змішування запахів, але й робить охолодження всіх продуктів більш ефективним.
Сучасний холодильник – це не тільки про дизайн, надійність, енергоефективність, а й про якісні продукти, що не втрачають своєї корисності. Технологія HarvestFresh beko допомагає зберегти всі вітаміни, що містяться у фруктах, овочах, зелені.
Модель RCNA366E35XB
Модель RCNA406E35ZXBR
Модель RCNA406E35ZXB