Максимальний захист даних з Commvault

Головна Огляди Максимальний захист даних з Commvault
08.07.2021

Як за допомогою рішення Commvault Complete Backup & Recovery захистити дані Microsoft Office 365, аби забезпечити безперервність бізнесу й відповідність нормативним вимогам безпеки.

На ринку є низка продуктів, що можуть забезпечувати захист даних в O365. Commvault — один із лідерів — компанія, яка працює над продуктами для систем резервного копіювання з 1996 року й еволюціонувала разом із ними.

Можливості Commvault Complete Backup & Recovery допоможуть максимально захистити Microsoft Office 365, надаючи комплексну платформу, яка забезпечує можливість резервного копіювання, відновлення, архівації даних, пошуку і виявлення файлів та персональних даних у локальних і хмарних сховищах. Commvault для Office 365 економить час, гроші й ресурси в компаніях по всьому світу.

Три ключові переваги Commvault Complete Backup & Recovery

  • Забезпечення комплекс­ного захисту та відно­влення даних на основі політик для Exchange Online, SharePoint Online і OneDrive для бізнесу, а також для Windows 10, Teams, Skype, Project Online і будь-яких інших даних, розташованих локально або в кількох хмарах.
  • Економія часу міграції з перевіреною підтримкою робочих процесів. Зменшення обсягу даних, які переносяться в Office 365. Перенесення тільки активних поштових скриньок, архівація решти.
  • Забезпечення керування гетерогенними даними й забезпечення відповідності нормативним вимогам завдяки комплексному збиранню даних, а також високошвидкісному пошуку і виявленню даних в Office 365, локальних і мультихмарних середовищах (опція Commvault Activate).

Гарантія безпеки даних Office 365

Електронна пошта й засоби спільної роботи — це найстаріші бізнес-процеси у сфері ІТ і найбільш адаптовані під модель software-as-a-service (SaaS) рішення. Це означає, що Microsoft Office 365 — це головний інструмент продуктивності, а гарантування безпеки цього сервісу є найважливішим завданням для багатьох компаній.

Брак плану з резервування даних O365 — дуже ризикована стратегія з потенційно негативними наслідками.

Чи багато користувачів знають, що гарантія безпеки даних Office 365 — це персональна відповідальність?

Як забезпечити захист, доступність і можливість відновлення даних, якщо щось піде не так? Як найкраще контролювати витрати й терміни відновлення даних у разі аварії?

Як забезпечувати дотримання регламенту захисту даних (GDPR тощо) та державних і комерційних норм?

Особливості Commvault Complete Backup & Recovery

Microsoft надає якісні послуги, а рішення Commvault Complete Backup & Recovery буде необхідним, коли справа дійде до міграції, захисту та відповідності даних вимогам закону.

  • В Office 365 реалізовано функціонал для зберігання вилучених файлів і даних, але він має обмеження за часом. Commvault Complete Backup & Recovery допоможе допов­нити функціонал з огляду на безперебійні сервіси резервного копіювання.
  • Commvault Complete Backup & Recovery захистить файли для спільної роботи від випадкового видалення, пошкодження або навмисних атак зловмисників, наприклад, програм-здирників.
  • Commvault Complete Backup & Recovery забезпечує захист і збереження даних відповідно до вимог регуляторів і виконується автоматично.
  • Commvault Complete Backup & Recovery допоможе контролювати дані в гібридних середовищах.

Повний контроль даних

Повний контроль даних є пріоритетом для багатьох компаній і першим кроком на шляху до керування ними. Із резервним копіюванням організації отримують стратегії виходу або свободи від прив’язки до SaaS і можуть повністю контролювати свої дані. У разі потреби в міграції на сторонні рішення отримати дані з хмарних ресурсів буде просто. Наявність єдиного рішення для захисту даних у гібридному середовищі Commvault дає змогу спростити впровадження O365.

Крім того, у багатьох клієнтів є поєднання локальних і SaaS-рішень, за яких вони застосовують Exchange Online, але їм ще необхідно мігрувати з SharePoint на SaaS. В інших випадках, якщо відбувається злиття або поглинання компаній, різні групи, що працюють із різними версіями електронної пошти та додатками для спільної роботи, допоможуть спростити процес захисту даних у гібридних розгортаннях за допомогою інструментів для резервного копіювання.

Висновки

Створення резервних копій для SaaS, що швидко зро­стають, наприклад, O365, більше не є опцією — це необхідність для гарантування безпеки й контролю даних. Не треба чекати, поки трапиться непередбачувана катастрофа або момент, коли за недотримання вимог доведеться відповідати, краще потурбуватися про рішення заздалегідь. Якщо ж сумніви щодо необхідності рішень Commvault або їхньої якості все ще залишилися, то вендор надає можливість протестувати їх.

Commvault Complete Backup & Recovery забезпечить:

  • Довгострокове зберігання даних Office 365.
  • Відновлення після видалення (помилково / користувачем).
  • Захист від загроз (шкідливого ПЗ / вірусів-здирників).
  • Автоматизацію рутинних завдань.
  • Самоналаштування на базі машинного навчання +ІІ.
  • Абсолютне дотримання вимог регуляторів.

ERC є офіційним дистриб’ютором рішень Commvault і готова підтримати партнерів на всіх стадіях реалізації проєктів.

У розпорядженні партнерів є потужний демостенд із різно­манітною інфраструктурою, а також команда кваліфікованих інженерів і пресейл-менеджерів.

Партнерство з ERC як дистриб’ютором Commvault дає змогу кваліфіковано якнайшвидше опрацьовувати проєкти різної складності за допомогою фахівців, які пройшли сертифіковане навчання. Існує три рівні партнерства, які відрізняються компетенціями партнера, дисконтом і рібейтом. У штаті партнера мають бути такі фахівці, що пройшли реєстрацію і онлайн-навчання:

  • Authorized (Дисконт 25 %)
    • 1 Commvault Sales Professional (accreditation).
  • Premier (Дисконт 28 %)
    • 2 Commvault Sales Professional (accreditation);
    • 2 Commvault Technical Sales (accreditation);
    • 1 Commvault Solution Architect (certification).
  • Market Builder (Дисконт 30 %)
    • 3 Commvault Sales Professional (accreditation);
    • 3 Commvault Technical Sales (accreditation);
    • 2 Commvault Solution Architect (certification).

Зареєстрований партнер рівня Premier і Market Builder матиме додаткові рібейти за здійснення проєкту в розмірі 5-9 %. Із Commvault офіційно зареєстрований партнер матиме можливість опрацювання проєктів за допомогою найкращих умов із ціноутворення та сервісу. Також, у межах парт­нерства з ERC, штатні інженери, що пройшли попереднє безкоштовне навчання, отримають можливість пройти додаткове (зазвичай платне) навчання від вендора — безкоштовно.

Долучайтеся до нашої партнерської мережі, і разом з ERC підвищуйте рівень безпеки інформації та впевненості клієнтів щодо контролю критично важливих даних.

З усіх питань звертайтеся на електронну адресу software@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів