Надійна серверна платформа для бізнесу Lenovo ThinkAgile

Головна Огляди Надійна серверна платформа для бізнесу Lenovo ThinkAgile
22.07.2021

Lenovo ThinkAgile VX Series – це гіперконвергентне рішення на основі VMware vSAN, що допомагає будувати інфраструктуру в такий спосіб, аби замовник мав більше часу на свій основний бізнес.

Основою VX є платформа Lenovo ThinkSystem на базі потужних процесорів сімейства Intel Xeon із можливістю масштабування. Роботу можна розпочати зі встановлення трьох вузлів, а потім додавати нові, щоби розширити ємність сховища або збільшити обчислювальну потужність. Такий підхід полегшує масштабування та продуктивність без перешкод для поточної діяльності підприємства. Моделі all-flash підтримують оперативну дедуплікацію, стиснення та шифрування, допомогаючи створити високоефективну платформу з максимально корисною ємністю.

Успішне гіперконвергентне рішення потребує надійної серверної платформи. Сервери, що відповідають за підтримання обчислювання та зберігання даних, мають вирізнятися максимально довгим часом безперервної роботи. Згідно з опитуванням ITIC Global Server Hardware and OS Reliability Survey сервери Lenovo вже сьомий рік поспіль посідають перше місце у світі з-поміж інших брендів x86-серверів. Серверам Lenovo належить майже 200 світових рекордів, встановлених в еталонних для галузі тестах.

Сервери серії VX є ефективним рішенням для компанії будь-якого розміру: від малого та середнього бізнесу до великих корпорацій. Вони є основою інфраструктури для віддалених офісів або філіалів (ROBO), а також використовуються для підтримання віртуалізації робочих станцій (VDI) та корпоративних бізнес-­систем.

Розгортанням VMware vSAN зазвичай займаються штатні спеціалісти замовника. Замовник самостійно виконує всі завдання, зокрема налаштування, тестування, оптимізацію, перевірку працездатності тощо. Сервери Lenovo ThinkAgile серії VX економлять сили та час замовника, адже всі супутні кроки Lenovo проводить ще на заводі: обладнання VX сконфігуровано та програмне забезпечення встановлено. Це полегшує розгортання серверів ThinkAgile серії VX. Зі свого боку vSphere Lifecycle Manager спрощує встановлення виправлень і оновлень для ПЗ, а також забезпечує автоматизацію завдань. Як результат, замовник економить робочий час співробітників для виконання важливіших завдань.

Сервери VX є простими в керуванні й експлуатації. Кожний вузол містить обчислювальні ресурси, підсистему зберігання даних та інструменти віртуалізації. Ресурси вузлів можна поєднати в пули для спрощення ІТ-інфраструктури. У такий спосіб замовник отримує єдину віртуальну структуру, що підвищує ефективність використання ресурсів і полегшує керування, а легке масштабування дає змогу швидко підлаштовуватися під постійно зростаючі потреби будь-якого бізнесу.

Переваги Lenovo ThinkAgile VX

  • Легко запускається, легко масштабується. Платформа ThinkAgile VX швидко встановлюється, практично відразу є готовою до запуску й може бути масштабована в будь-який момент. Достатньо додати нові вузли або оперативну пам’ять, аби збільшити продуктивність і ємність.
  • Гарантує високу відмовостійкість. Завдяки розподіленню компонентів і функцій у Lenovo на базі VMware vSAN немає єдиної точки відмови, що зводить до нуля ризик втрати всієї інфраструктури компанії.
  • Оптимізує IT-інфраструктуру. Забезпечує високу продуктивність і ефективність роботи ІТ-сервісів компанії, скоро­чуючи витрати на їхнє обслуговування.
  • Єдина система контролю. Керування та моніторинг усіх систем за допомогою єдиного вікна дає змогу мінімізувати помилки в роботі критичних систем, а також підвищує ефективність взаємодії з технічною підтримкою.
  • Єдине вікно підтримки. Lenovo надає окрему лінію телефонної підтримки для замовників Lenovo ThinkAgile Advantage. У разі виникнення сервісного випадку спеціалісти Lenovo оперативно діагностують будь-які апаратні та програмні пошкодження і займаються їх усуненням.

Ознайомитися з платформою та її функціональністю, протестувати відмовостійкість завдяки Demo Lenovo ThinkAgile VX можна вже зараз, надіславши запит на адресу Anastasiia_Dulkai@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів