Інтелектуальна комбінація техніки LG для догляду за речами

Головна Огляди Інтелектуальна комбінація техніки LG для догляду за речами
08.08.2022

LG трансформує уявлення про сучасний догляд за речами з комплектом інтелектуальної техніки: пральною машиною з технологією AI DD для автоматичного підбору циклу прання та функцією Steam+ для знищення вірусів парою, сушильною машиною з тепловим насосом й автоматичним очищенням фільтра та паровою шафою LG Style.

LG довела, що функції прання та сушіння — це далеко не все, що можуть запропонувати побутові пристрої нового покоління. Вони самі аналі­зують характеристики тканин, щоб автоматично вибирати найкращі налаштування, а також можуть повернути речам первинний вигляд без хімчистки.

Інноваційна лінійка LG для догляду за одягом — пральна і сушильна машини з інтелектуальними технологіями та неперевершений Styler, який освіжає, дезінфікує та розгладжує делікатний одяг.

Моделі з усіх лінійок розумної техніки LG оснащено функцією дистанційного керування через додаток LG ThinQ. Виберіть необхідні параметри через смартфон і будьте певні – інтелектуальна команда LG потурбується про все.

Вибір комбінації техніки LG для догляду за речами – це крок назустріч розумному дому. Ці пристрої чудово пасують до будь-якого стилю інтер'єру й вивільняють час для важливих або приємних справ.

Пральна машина з інтелектуальним налаштуванням

Серія сучасних пральних машин із технологією AI DD — це розумна турбота про речі. Завдяки інтелектуальним налаштуванням вони забезпечать ефективне, делікатне і швидке прання, заощаджуючи час та ресурси.

Алгоритм AI DD, що використовують пральні машини LG, дає змогу аналізувати характеристики тканин, зокрема м’якість та тип, порівнювати їх із попередньо завантаженими варіантами в базі даних із майже 20 000 тестових показників. Також він визначає вагу, яку завантажують, щоб автоматично підібрати оптимальні налаштування програми прання, що захистить речі від зношування.

Ефективне прання всього за 39 хв забезпечує функція TurboWash 3600. Вона допоможе зекономити до 28 % електроенергії або до 38 % часу. Зручно, коли на побутові справи можна витрачати мінімум часу й отримувати максимальний результат.

Нова техніка турбується про здоров’я. Функція обробки парою Steam+ видаляє до 99,9 % алергенів і водночас розгладжує тканину. Речі більш розгладжені до 30 %.

Сушильні машини з інверторним тепловим насосом

Продовжують цикл догляду за одягом сушильні машини з інверторним тепловим насосом LG DUAL Inverter Heat Pump. Завдяки делікатному сушінню (за температури не вище 60 °C) машина подбає про речі із шовку, шерсті та бавовни, зберігаючи їхню м’якість та зовнішній вигляд.

Додатковою перевагою цієї технології є можливість економити ресурси, а також низький рівень шуму. Режим Eco Hybrid дає змогу вибирати: прискорити процес сушіння на 16 % або заощадити до 23 % електроенергії.

Нова сушильна машина завершує етап повного очищення одягу. Гіпоалергенний режим видаляє до 99,9 % пилу, кліщів та мікроорганізмів, завдяки чому м’які іграшки, ковдри та пухові речі більше не міститимуть шкідливі для здоров’я елементи.

Зручність користування — зручність у всьому. Завдяки функції автоматичного очищення конденсатора можна забути про питання догляду за технікою, адже сушильна машина самостійно промиває конденсатор до трьох разів за цикл роботи. Техніка лишаєть­ся ­продуктивною, як нова, протягом багатьох років.

Парова шафа для догляду за одягом

І, нарешті, верхівкою системи сучасного догляду за одягом є LG Styler — парова шафа для догляду за одягом із функцією TrueSteam. Це інноваційна техніка, за допомогою якої можна освіжити одяг без прання та надовго зберегти первинний вигляд речей, які потре­бують особливого піклування.

Новий LG Styler використовує чисту воду й генерує пару, яка рівномірно розподіляється всередині шафи та проникає між волокнами тканини. Це не тільки повністю знищує мікроорганізми та неприємні запахи, але й делікатно розгладжує одяг, не порушую­чи його структуру. Просто повісьте улюблену сукню або костюм після відвідування ресторану в парову шафу та увімкніть її. Через деякий час матимете «свіжі» за відчуттями речі без прання.

Застосування LG Styler не обмежується лише очищенням. Із технологією низько­температурного сушіння за температури від 5 до 60 °C можна дбайливо висушити речі. Це чудовий варіант догляду, коли потрібно висушити кашемірове пальто, капелюх або бавовняні речі після дощу. Styler розгладить речі без ризику їх усадки.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів