Отримайте більше з новими холодильниками LG

Головна Огляди Отримайте більше з новими холодильниками LG
23.08.2022

Новітні холодильники LG вражають можливостями та ультрасучасним дизайном.

Великим родинам і ґаздиням, яким подобається мати запас корисних продуктів, LG пропонує серію холодильників Side-by-Side. Завдяки збільшеному об’єму камер усе необхідне завжди на видноті та напохваті, а сучасні технології дають змогу довше зберігати свіжими овочі та фрукти.

Швидкий пошук і жодних втрат холодного повітря

Нова система InstaView ­Door-in-Door дає змогу бачити вміст холодильника, навіть не відчиняючи дверцят. Передню панель додаткової секції виготовлено з низькоемісійного скла, що стає прозорим, якщо по ньому постукати двічі. Це забезпечує не лише швидкий пошук, але й перешкоджає виходу холодного повітря.

Інновації, що працюють

Вибираючи ­моделі GC-L257CBEC та GR-X24FMKBL, власники зможуть користуватися функцією диспенсера для води та льоду. Технологія UV Nano вкупі з погодинним УФ-очищенням забезпечать завжди чисту воду.

Основне та додаткове охолодження

З інноваційним охолодженням DoorCooling+ продукти ще довше залишаються свіжими. Вентиляційні отвори, розташовані в передній частині холодильника, забезпе­­­ч­ують до 19,7 % більш рівномірне й швидше охолодження та підтримання температури в камері на належному рівні. Додаткове охолодження камери забезпечує функція Metal Fresh — металева пластина на задній стінці холодильника. Вона не тільки підтримує баланс температури, а й підкреслює вишуканий стиль холодильника.

Спеціальні зони для якісного та довготривалого зберігання

Нові холодильники LG оснащені Fresh Balancer та Fresh Zone — зонами свіжості для овочів і фруктів, які вже встигли позитивно оцінити користувачі інших моделей. У спеціальних відділеннях підтримується оптимальний рівень вологості та температури, аби довше зберігалися продукти, що швидко псуються. У моделі GR-X24FMKBL цю функцію виконує технологія Moist Balance Crisper: комірчаста структура кришки відділення утримує конденсат і забезпечує вільне випаровування води.

Комфорт користування новими холодильниками забезпе­чують і інші додаткові відділення. Наприклад, нарізку або невеликі шматочки продуктів зручно зберігати в зонах на дверцятах або в основній камері.

Винна та складана полиці

Моделі GC-L257CBEC та GC-Q257CAFC оснащені полицями для вина, а холодильник GR-X24FMKBL має зручну полицю у два складання, завдяки якій можна зберігати габаритні предмети — пляшки або високі глечики.

Система очищення

Ще однією перевагою нових холодильників LG є технологія Hygiene Fresh+, яка «бореться» з головними чинниками псування їжі: пилом, грибком і бактеріями. Система очищення, що складається з п’яти фільтрувальних шарів, поступово усуває забруднення, бактерії, спори грибів та неприємні запахи з повітря. Спеціальне покриття не тільки затримує до 99,99 % бактерій, а й знищує їх, що гарантує свіжість і подовжує термін зберігання продуктів.

Розумне та зручне керування

Кожен із холодильників нової серії підтримує дистанційне керування за допомогою ThinQ й оснащений інверторним чи інверторним лінійним компресором, який не тільки економить електроенергію, а і є надійним, що підтверджено 10-річною гарантією.

Тихий помічник

Показники шуму в цих холодильниках становлять усього 36 дБ, що є найнижчими для холодильників Side-by-Side на ринку України.

Захист від перепадів напруги

Власники нових холодильників LG можуть бути впевнені в їхній стабільній роботі. Завдяки технології контролю напруги техніка працюватиме навіть за перепадів від 187 до 253 В, а також її захищено від пікових навантажень до 400 В.

Холодильники, що вражають

Нові холодильники Side-by-Side — це естетика простору та довершеність керування. Удосконалюючи функціональність своєї техніки, LG втілює зручність, безпеку та енергоефективність у кожній моделі.

Характеристики

 

GC-L257CBEC

із диспенсером для води та льоду й технологією DoorCooling+

GR-X24FMKBL

із технологією InstaView Door-in-Door

LG GC-Q257CAFC

із технологією InstaView Door-in-Door

GC-B257SSZV

із технологією DoorCooling+

Компресор 

інверторний лінійний

інверторний лінійний

інверторний лінійний

інверторний

Диспенсер

для води та льоду

для води та льоду

-

-

Технології

DoorCooling+, ThinQ з керуванням через Wi-Fi

DoorCooling+, ThinQ із керуванням через Wi-Fi

DoorCooling+, ThinQ із керуванням через Wi-Fi

DoorCooling+, ThinQ із керуванням через Wi-Fi

Корисний об’єм 

617 л

563 л

647 л

647 л

Розмір (ш × в × г)

913 × 1 790 × 735 мм

912 × 1 793 × 744 мм

913 × 1 790 × 738 мм

913 × 1 790 × 735 мм

Додатково

Технологія UV Nano

Фільтр Hygiene Fresh+

Зона свіжості Fresh Balancer і спеціальне відділення для снеків

Зона свіжості Fresh Balancer і спеціальне відділення для снеків, Фільтр Hygiene Fresh+

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів