Найсмачніше морозиво вдома з морозивницією Gorenje ICM10W

Головна Огляди Найсмачніше морозиво вдома з морозивницією Gorenje ICM10W
31.01.2024

Морозиво буває різних смаків, але незмінно, незалежно від уподобань, залишається для всіх синонімом дитинства і щастя. У колекції побутової техніки Gorenje є захопливе доповнення — морозивниця ICM10W. Модель не тільки не займе багато місця на кухні, але й стане першим помічником у приготуванні освіжних ласощів. Тепер можна легко готувати смачне морозиво вдома й експериментувати з улюбленими смаками.

Один пристрій для безлічі десертів

Оскільки освіжальні смаколики можуть мати різну текстуру, пристрій вирізняється широким функціоналом, який забезпечує можливість готувати не тільки морозиво, а й шербет, джелато, заморожений йогурт і ­прохолодні напої. Завдяки трьом режимам — приготування морозива, змішування й охолодження з температурним діапазоном від -18 °C до -35 °C — вдасться зробити страву саме тої текстури, яка властива для будь-яких зі згаданих ласощів.

Літр морозива лише за одну годину

Ті, хто мав досвід приготування морозива з нуля, ­знають, що процес передбачає інтенсивне перемішування й тривале охолодження в морозильній камері. Завдяки морозивниці Gorenje із потужним компресором, яка виготовляє літр морозива лише за одну годину, уявлення користувачів буде змінено: модель повністю автоматична й оснащена вбудованою системою змішування, роблячи приготування улюбленого смаколика максимально простим. До того ж пристрій легкий щодо догляду, адже має знімну чашу.

Усі необхідне приладдя напохваті

Модель створена, аби максимально спростити всі етапи приготування морозива, а запобіжник і низький рівень шуму — запорука тиші й комфорту. У комплекті є мірна склянка та лопатка — тепер кожен має змогу готувати й подавати прохолодні смаколики, немов у професійній джелатерії.

Характеристики морозивниці Gorenje ICM10W

  • Потужність 100 Вт
  • Різновиди десертів: йогурт, м’яке та тверде морозиво, шербет, джелато
  • Час приготування 30 хв
  • Знімна чаша
  • Холодоагент R600a

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів