Tefal OptiGrill Elite. Страви як у ресторані прямо вдома

Головна Огляди Tefal OptiGrill Elite. Страви як у ресторані прямо вдома
10.02.2024

Гриль Tefal OptiGrill Elite допоможе запалити вогник родинного затишку. Цей незамінний помічник – ключ до світу кулінарної магії: кожен обід чи святкова вечеря в родинному колі перетворюється на незабутній момент, а смаки стають містком до спільних спогадів.

Гриль Tefal OptiGrill Elite допоможе втілити в життя найоригінальніші кулінарні ідеї завдяки 12 автоматичним програмам – для страв із будь-яких продуктів! Соковите м’ясо, овочі гриль, морепродукти та апетитні бургери – не потрібно докладати багато зусиль для досягнення потрібного рівня просмаження та смаку від Rare до Well Done.

З Tefal OptiGrill Elite кожне приготування їжі перетворюється на теплу сімейну традицію.

Смажте, як професійний шеф-кухар

Здивувати близьких стравами ресторанного рівня легко як ніколи, адже ніжні стейки з хруст­кою скоринкою тепер не мрія, а реальність! Інтуїтивний датчик приготування автоматично визначає товщину м’яса для досягнення потрібного ступеня просмажування залежно від уподобань. А ще гриль Tefal OptiGrill Elite має функцію суперпросмаження, яка створює апетитні смужки на стейку. Тепер чи не кожен зможе вразити родину та друзів, а OptiGrill Elite забезпечить чудові результати просмаження щоразу.

Зручний контроль приготування

На сенсорній панелі керування легко вибрати необхідні налаштування. Тепер не потрібно постійно перевіряти, чи приготувалося м’ясо, – інноваційний індикатор ступеня просмаження зі зворотним відліком щоразу сповіщатиме про досягнення нового ступеня просмаження (від Rare до Well Done). Завдяки цьому можна контролювати ступінь готовності страви в режимі реального часу! А для професіоналів гриль має функцію ручного режиму, щоби регулювати температуру й час самостійно для створення страв на будь-який смак.

Нескінченне натхнення

Брак натхнення точно не стане на заваді, адже в комплекті з грилем є книга рецептів. У ній 26 оригінальних рецептів, за якими легко створювати найсмачніші кулінарні шедеври. А любителям ще більшої різноманітності та нових ідей у пригоді стане застосунок Tefal, де також знайдуться неповторні рецепти, які здивують навіть затятого гурмана – і все це без зайвих зусиль!

Балуйте рідних і насолоджуйтеся кожним моментом, проведеним у родинному колі, а OptiGrill Elite порадує апетитними стравами прямо вдома.

Товари з публікації
код товару: GC760D30
9999 грн*
є в наявності
OptiGrill Elite XL - це високопродуктивний закритий гриль з ємністю XL для апетитного гриля круглий рік для 8 осіб. Цей електричний гриль потужністю 2200 Вт, розроблений для великих сімей, пропонує безпроблемне приготування на грилі: інтелектуальна технологія, яка автоматично регулюється в залежності від товщини і кількості м'яса, інтуїтивно зрозумілий помічник по приготуванню на грилі, обсмажування ресторанної якості і багато іншого. З OptiGrill Elite XL приготуйте страви на грилі для кожного з ваших гостей на свій смак.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів