Мультипіч Electrolux 800 Steam Air Fryer: здорове та смачне приготування їжі без зусиль

Головна Часопис Мультипіч Electrolux 800 Steam Air Fryer: здорове та смачне приготування їжі без зусиль
23.08.2024

Піклування про здоров’я залишається в тренді, а пошук способів приготування смачної та корисної їжі не припиняється. Тож мульти­піч Electrolux 800 Steam Air Fry є на часі, адже в ній можна готувати їжу без використання олії, зберігаючи при цьому всі її корисні властивості. Пристрій може похизуватися чотирма основними режимами роботи. Electrolux 800 Steam Air Fryer – інноваційний кухонний пристрій, який поєднує функції фритюрниці, пароварки та духової шафи.

AirFry. Використовуючи цей режим, можна готувати хрустку картоплю фрі, овочі та м’ясо зі скоринкою. Страви будуть вдалими як за додавання мінімальної кількості олії, так і зовсім без неї! Це робить аерогриль оптимальним вибором для тих, хто хоче, аби харчування було здоровим, не жертвуючи при цьому смаком. Діапазон температур становить від 80 до 200 °C.

AirFry+Steam. Цей режим передбачає спершу коротке приготування на парі з подальшим смаженням на повітрі. У такий спосіб страви будуть більш соковитими та ніжнішими зсередини із хрусткою скоринкою зовні. Режим якнайліпше згодиться для приготування випічки, курки, риби та інших страв.

Steam. Приготування на парі – це здоровий і щадний спосіб, завдяки якому продукти зберігають усі корисні речовини й вітаміни. Режим Steam стане в пригоді для приготування овочів, морепродуктів, пельменів «Гьодза» тощо. Об’єм резервуа­ра для води становить 1,1 л.

Dehydrate. Із режимом дегідратації можна зневоднити фрукти, гриби та трави. Зневоднені продукти зберігаються довше, а також їх зручно використовувати як перекус або додавати до улюблених страв, як-то солоні/солодкі каші, гарніри тощо. Робоча температура – до 40 °C.

Шість автопрограм. У мультипечі Electrolux 800 Steam Air Fry передбачено 6 автоматичних програм, тож готування буде ще простішим. Необхідно вибрати бажану й додати інгредієнти – і пристрій зробить усе сам.

Нагадування про перемішування. У мультипечі Electrolux 800 Steam Air Fry наявна зручна функція нагадування про перемішування, завдяки чому їжа завжди буде рівномірно приготованою і дуже хрусткою. Ця функція автоматично активується під час приготування, тому користувачу не доведеться постійно стежити за процесом або встановлювати таймер.

Простий догляд. Мультипіч Electrolux 800 Steam Air Fry не спричиняє клопоту щодо догляду: її знімні частини мають протипригарне покриття і придатні до миття в посудомийній машині.

Технічні характеристики

  • Об’єм 6,9 л
  • Об’єм резервуара для води 1,1 л
  • Потужність 1 700 Вт
  • Температура 40–200 °C

Мультипіч Electrolux 800 Steam Air Fry – універсальний і багатофункціональний пристрій для приготування здорової та смачної їжі без зайвих зусиль, який буде корисним чи не на кожній кухні.

Товари з публікації
код товару: EAF7SB
8399 грн*
є в наявності
Готуйте страви за допомогою аерогрилю, пари чи користуйтеся перевагами обох способів. Паровий аерогриль 800 Steam Air Fryer відкриває перед вами нові перспективи. Тепер ви можете готувати здорові та смачні страви, хрусткі ззовні й соковиті всередині, які нікого не залишать байдужим.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів