Нові акустичні системи Microlab та аудіокабелі Belkin та Assmann вже на складі

Головна Новинки Нові акустичні системи Microlab та аудіокабелі Belkin та Assmann вже на складі
17.01.2018

Повідомляємо про нове надходження колонок та кабелів на склад ERC. 18 нових моделей акустичних систем від Microlab, який вже встиг зарекомендувати себе як виробник якісних систем акустики за доступними цінами.

Колонки MICROLAB 2.0 B-17 Black

Стереосистема Microlab B17 – компактна, має чудові технічні характеристики та сучасний дизайн. Модель стане чудовим доповненням до будь-якого комп’ютера або ноутбука. Завдяки зручному розташуванню функціональних кнопок та розніму для навушників на лицьовій панелі, акустична система проста в управлінні.

Колонки MICROLAB 2.0 B-77 Wooden

B-77 – потужне оновлення серії. Модель ідеально підходить для розташування як на полиці, так і на підлозі. Незвичайна похила лицьова панель не тільки оригінальне, а і функціональне рішення: розташування динаміків під таким кутом направляє звук безпосередньо до слухача. Колонки оздоблені вінілом, стилізованим під темну шкіру.

Колонки MICROLAB 2.0 FC30 White

Двополосна полична стереосистема. Вироблена із МДФ білого кольору, динаміки закриті металічним грилем і направлені до слухача. Гумові «ніжки» додають стійкості та зменшують вібрації.

Колонки MICROLAB 2.1 FC550 Black, із зовнішнім підсилювачем

Компактна 2.1 система із чудовим звучанням та у сучасному дизайні. Спеціальні динамічні голівки оптимізовані для чистого та точного звучання. Керувати системою зручно та просто, завдяки пульту управління. Корзина динаміка та корпуса сабвуфера вироблені з врахуванням законів психоакустики.

Колонки MICROLAB 5.1 H-500 Wooden

Стильна 5.1-канальна акустична система для домашнього кінотеатру, прослуховування улюбленої музики та комп’ютерних ігор. Червоне дерево, яким оздоблена апаратура, чудово підійде до будь-якого сучасного інтер’єру. Динаміки із магнітним екрануванням забезпечать чистий звук без перешкод, навіть при встановленні системи біля іншої техніки.

Колонки MICROLAB 5.1 H-510 Black, із зовнішнім підсилювачем

Акустична система 5.1 H-510 – чудовий варіант для домашнього кінотеатру. Якісний і об’ємний звук у фільмах, сучасних комп’ютерних ігор та музикальних композицій гарантовано! Компактні розміри, дерево, магнітне екранування – далеко не всі переваги.

Колонки MICROLAB 5.1 H-600 Wooden

Модель Н-600 – один з кращих варіантів для створення домашнього кінотеатру. Сабвуфер і сателіти вироблені із дерева. Останні забезпечать чисте відтворення високих частот і звуку в цілому. Гучні та потужні із вираженими глибокими басами.

Колонки MICROLAB 2.1 M-100 Black

 

Акустична система 2.1, окрім зовнішнього вигляду, має багато переваг. Сателіти у slim дизайні, стійкі та компактні. Для захисту динаміки закриті матовими алюмінієвими решітками. На лівій бічній грані встановлений регулятор рівня басу, на правій – регулятор гучності. Сабвуфер оздоблений фактурним покриттям темно-сірого кольору. Система ідеально відтворює звук з TV, CD/DVD/mp3/mp4 плеєра, ПК або ноутбука.

Колонки MICROLAB 2.1 M-105 Black

Акустична система 2.1 у класичному дизайні. Відповідає всім сучасним вимогам і дозволяє відтворювати повний звуковий діапазон для того, щоб ви насолоджувались улюбленою музикою. Сабвуфер забезпечую потужні баси, а компактні сателіти- чистий звук на високих частотах.

Колонки MICROLAB 2.1 M-106 Black

Дерев’яна акустична система 2.1 із вбудованим підсилювачем у сабвуфер. Непогане рішення для невеликого кабінету чи спальні. Акустичний корпус відкритого типу дозволяє відчути глибину баса. Регулятори гучності та рівня баса винесені на передню панель для зручності.

Колонки MICROLAB 2.1 M-111 Black

Елегантна модель із чудовим відтворенням звука. Колонки компактні, ви легко зможете розмістити їх навіть на робочому столі. Сабвуфер вироблений із дерева, а частотний діапазон широкий – все це дозволяє отримати справжнє задоволення від прослуховування музики із насиченим звуком.

Колонки MICROLAB 5.1 M-1910 Black

Microlab M-1910 – продовження нової серії недорогих акустичних систем з двополосними сателітами. У конструкції сателітів доданий високочастотний динамік, що робить звучання «складної музики» яскравим та реалістичним. Головна особливість моделі – наявність цифрового входу: акустичну систему можна підключити до плеєра через оптичний або коаксіальний вхід.

Колонки MICROLAB 2.1 M-223 Black

Ідеальний варіант для мультимедійних розваг у класичному дизайні! Акустична система 2.1 із вбудованим підсилювачем.

Колонки MICROLAB 2.0 PRO2 Wooden, із зовнішнім підсилювачем

Стереосистема Microlab Pro 2 – чудовий вибір для меломанів. Універсальна система із рівним звучанням, що підходить також і для перегляду фільмів.

Колонки MICROLAB 2.0 PRO3 Wooden, із зовнішнім підсилювачем

Стереосистема Microlab PRO 3 розроблена для поціновувачів якісного стерео звуку. Головна особливість моделі – знімна передня панель, що дозволяє змінювати дизайн з класичного на Hi-Fi.

Колонки MICROLAB 2.0 SOLO 6C Wooden + ДУ

Microlab Solo-6C – це компактна система з детальним та чистим звучанням в середньому та високому частотному діапазоні. Пульт дистанційного керування дозволяє зручно управляти системою.

Колонки MICROLAB 2.0 SOLO 7C Wooden + ДУ

Microlab Solo-7C – це компактна трьохполосна акустична система детальним та чистим звучанням у всьому частотному діапазоні. Вона дуже зручна в управлінні, завдяки дистанційному пульту керування.

Колонки MICROLAB 2.0 SOLOWooden + ДУ

Особливість SOLO9C – наявність входу та виходу HDMI (PCM). Технологія отримання сигналу по HDMI дозволяє не тільки приймати звуковий, а і ретранслювати відеосигнал далі на телевізор.

Додаткові аксесуари

Кабель BELKIN аудіо (jack 3.5мм-M/jack 3.5мм-M) MIXIT Coiled 1.8м, White
Кабель BELKIN HDMI (AM/AM) High Speed w/Ethernet 10м, GOLD, Black
Кабель BELKIN аудіо (jack 3.5мм-M/RCA-Mx2) 2м, Black
Кабель ASSMANN аудіо з’єднувальний, стерео 3.5mm M/M, 1.5m black
Кабель ASSMANN аудіо подовжувач, стерео 3.5mm, M/F 1.5m black
Кабель ASSMANN аудіо (jack 3.5мм-M/RCA-Mx2) Stereo Cable 5м
Кабель ASSMANN HDMI High speed + Ethernet (AM/AM) 10m, black

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів