Новинка на складі: ноутбук-трансформер Acer Nitro 5

Головна Новинки Новинка на складі: ноутбук-трансформер Acer Nitro 5
22.08.2018

Acer Nitro 5 Spin NP515-51-56PM – потужний ноутбук, що максимально оптимізований для відеоігор. Мобільність, 15,6” дисплей, топова продуктивність та багато дискового простору – далеко не всі переваги.

Головне – це перемога

Лідируйте в іграх завдяки потужній обробці даних та дивовижним технічним характеристикам.

Ігри з комфортом

Надійний механізм кріплення з можливістю повороту екрану на 360° забезпечує чотири зручних режими роботи у тонкому, але міцному корпусі.

Яскраві зображення

Насолоджуйтеся грою з чіткими реалістичними кольорами на IPS-дисплеї з роздільною здатністю Full HD.

Full HD

Роздільність 1920x1080 у форматі 16:9 робить ігри та перегляд фільмів більш реалістичним та драматичним. Чітке відображення дрібних деталей та тексту.

IPS (In-Plane Switching)

Завдяки панелі IPS монітора ви можете переглядати чітке зображення із такими ж високоякісними кольорами навіть під кутом до 178∘.

Звук, скерований на вас

Насолоджуйтеся чіткішим звуком і басами у будь-якому з чотирьох режимів, коли він лине безпосередньо до вас.

Завдяки автоматичному перемиканню аудіоканалів, у разі зміни положення дисплея звук автоматично перемикається зі збереженням орієнтації лівого/правого аудіоканалу.

Безмежні можливості з’єднання

Стратегічно розташована антена Acer ExoAmp дозволяє підтримувати сильне і надійне бездротове з’єднання Wi-Fi.

Оптимальне розміщення антени ExoAmp на зовнішньому краї металевої кришки забезпечує швидший, надійніший і стабільніший бездротовий Інтернет-зв’язок та доповнює вишуканий вигляд пристрою.

MU-MIMO

MU-MIMO (Multi-User Multiple-Input and Multiple-Output) – це стандарт, який пропонує вищу швидкість у бездротовій мережі й дозволяє працювати з більшою кількістю бездротових пристроїв одночасно.

Потужна обробка даних

Легкий запуск ігор, перегляд відео та виконання високоінтенсивних завдань обчислення з процесорами IntelCore™.

Швидка, плавна графіка

Максимальне збільшення швидкодії ігор та відео з насиченою графікою завдяки графічній карті NVIDIA.

Підсилення звуку

Насолоджуйтеся оптимальною якістю звуку завдяки технологіям TrueHarmony™ та Smart Amplification від Acer у поєднанні з Dolby Audio™ Premium.

TrueHarmony™

Дозвілля стає досконалішим завдяки реалістичному звучанню – динаміки мають унікальний дизайн, що дозволяє їм відтворювати більш насичені низькі частоти та звук більшої гучності.

Dolby Audio™ Premium

Технологія Dolby Audio™ Premium заряджає дозвілля насиченим, потужним звуком. Ця технологія динамічно налаштовує аудіо для забезпечення віртуального об’ємного звуку, що занурює вас у дозвілля, як у домашньому кінотеатрі.

Зчитування відбитків пальців

Вбудована технологія для зчитування відбитків пальців – це швидкий та простий спосіб для перевірки вашої особи у Windows Hello без паролю.

Microsoft Cortana

Cortana – це зручний спосіб взаємодії з пристроями, який підтримує розпізнавання голосу, а не тільки набір із клавіатури.

Товари з публікації
код товару: NH.Q2YEU.013
немає в наявності
 
Тип: ноутбук; Діагональ екрану: 15.6 ";Роздільна здатність екрану: 1920х1080; Тип матриці: IPS; Процесор: Intel Core i5 8250U; К-сть ядер процесора: 4; Тактова частота: 1.6 ГГц; Тип оперативної пам'яти: DDR 4; Об'єм оперативної пам'яті: 8 ГБ; Тип відеокарти: дискретна; Відеокарта: nVIDIA GeForce GTX 1050; Об'єм відеопам'яті: 4096 МБ; Тип накопичувача: SSD; USB 2.0: 1 шт; USB 3.0: 2 шт; Ємність батареї: 3220 мАг; Колір: чорний; Вага: 2.2 кг;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів