Світлодіодна кільцева лампа Hama "SpotLight FoldUp 102"

Головна Новинки Світлодіодна кільцева лампа Hama "SpotLight FoldUp 102"
14.05.2021

Незалежно від того чи є ви лідером думок, блогером або влогером, професійна фото-, відео-зйомка за допомогою смартфону для соціальних мереж цілком можлива і без дорого, професійного обладнання. А наша світлодіодна кільцева лампа якнайкраще підійде для цих цілей. Завдяки ідеальному освітленню з можливістю його регулювання ви завжди будете виглядати гарно на камері.

Особливості:

  • Від теплого білого до холодного денного світла: 3 рівня регулювання температури кольору світла 3000/4500/6000 K за допомогою пульту дистанційного керування, що знаходиться на кабелі, для створення оптимального та рівномірного освітлення для, наприклад, зйомки відео та портретів.
  • Від сліпучого та яскравого до приємно приглушеного: 10 рівнів регулювання інтенсивності світла.
  • Створення чаруючого ефекту сяйва та привабливе відбиття світла в очах. 
  • Фотостудія, що завжди з собою: лампу можна скласти та прибрати в основу приладу – ідеально підходить для тих, хто проводить багато часу у дорозі.
  • У повністю розкладеному вигляді: з можливістю збільшення до 138 см, ідеально підходить для зйомки загальних планів та у повний ріст – стоячи або сидячи.
  • Оптимальне освітлення для уроків макіяжу або селфі-портретів: також може використовуватись, як настільний штатив на мінімальній висоті 52 см.
  • Завжди ідеальне положення для зйомки: портретний та альбомний формат завдяки тримачу для смартфону з голівкою на шарнірі та гнучкій ніжці тримача.

СВІТЛОДІОДНА КІЛЬЦЕВА ЛАМПА:

ІДЕАЛЬНЕ ОСВІТЛЕННЯ ПІД ІДЕАЛЬНИМ КУТОМ

Туторіали з макіяжу на YouTube, танцювальні майстер класи у TikTok, найкрасивіші дизайнерські ідеї для блогу, наймиліші фото котиків для Instagram, різноманітні DIY відео, кулінарні, ремонтні та рукодільні майстер класи: незалежно від того чи є ви лідером думок, влогером або ютубером, вам неодмінно знадобиться професійна фото-, відео-зйомка для найкращого контенту та залучення аудиторії. Але якщо це лише хобі для вас, і у вас немає великого бюджету на дорогу фото- та відео-апаратуру, наша світлодіодна кільцева лампа стане вашим найкращим помічником. Завдяки ідеальному освітленню з можливістю його регулювання ви завжди будете виглядати гарно на камері.

ПРОФЕСІЙНІ, ВИСОКОЯКІСНІ ФОТО ТА ВІДЕО БЕЗ ЗАЙВИХ ЗУСИЛЬ ТА ЗА РОЗУМНІ ГРОШІ

Уявіть собі, DIY відео з найкориснішими порадами щодо ремонту велосипедної рами, але, на жаль, через недостатнє освітлення користувач не може розпізнати та зрозуміти ключову інформацію та дії. Або ж дівчатка, що слідкують за популярним бьюті-блогером, застосовують хайлайтер зовсім неправильно, тому що не можуть розгледіти правильне його нанесення на відео. Ви ж, звичайно, не бажаєте такого своїй спільноті фоловерів? Наша світлодіодна кільцева лампа завдяки гнучкому налаштуванню куту освітлення, ідеально освітлює обличчя, об'єкти чи інтер’єр на камері. Вам потрібно лише встановити свій смартфон на спеціальній підставці в центрі кільця лампи: і вона самостійно забезпечить ідеальне рівномірне освітлення на пристрої та запобігатиме утворенню тіні  на обличчі чи об’єктах. Тримач для смартфона має спеціальні м’які гумові вставки, що захищають смартфон від подряпин.

ЯСКРАВІ ПОРТРЕТИ ЯК З ОБКЛАДИНКИ МОДНОГО ЖУРНАЛУ

Світлодіодна кільцева лампа допоможе вам створити портрети та відео професійної якості, без необхідності використання додаткового дорогого професійного обладнання. Для будь-якого влогера вкрай важливо, щоб на фото та відео не було зайвих тіней, що приховують чи викривляють якісь деталі макіяжу, зачіски, модного образу або кулінарного шедевру. Кільцева світлодіодна лампа із 128 світлодіодами забезпечує ідеальне, яскраве освітлення. Із 10 рівнями яскравості, ви можете самостійно обрати, який режим освітлення  використовувати: чисте денне освітлення або ефект сутінок.

На додаток, дана лампа дозволяє користувачу обрати три кольори та температуру світла:

  • 6000K - ідеально підходить для технічних фото та відео. Наприклад, для технічних  майстер-класів або відео з ремонту.
  • 4500K - можна використовувати для створення нейтрального настрою - ідеально підходить для кулінарних відео та модних фотографій.
  • 3000K -  ідеально підходить, наприклад, для освітлення дизайну інтер’єру  та  створення затишної атмосфери.

Неймовірна зручність використання та налаштування: тепер вам не потрібно вставати та підходити безпосередньо до пристрою, щоб встановити бажаний світловий ефект на лампі  або на смартфоні. Тепер це можна зробити легше та зручніше за допомогою пульта дистанційного керування, вбудованого в кабель пристрою. Таким чином, ви можете змінювати та експериментувати із режимами та температурою освітлення, щоб з’ясувати, який режим  найкраще вам підходить.

РОЗМІР МАЄ ЗНАЧЕННЯ:

ІДЕАЛЬНИЙ НАСТІЛЬНИЙ ПРИСТРІЙ

Макіяж із використанням останньої палетки потрібно негайно додати в Instagram. При мінімальній висоті підставки у 52 см дана кільцева лампа ідеально підходить для використання прямо на столі для зйомки найкращих туторіалів з макіяжу або селфі-портретів. А якщо ви бажаєте зняти щось більше та цікавіше - наприклад, ви танцювальне відео у TikTok - ви можете подовжити штатив лампи аж до 138 см. Ви – утілення натхнення для стилів та рухів, яке осяюється у найкращому світлі нашої кільцевої лампи. Залежно від того, який  з безлічі гарних ракурсів ви хотіли б сьогодні продемонструвати та під яким кутом знімати, ви самостійно вирішуєте, яку висоту штативу встановлювати.

ЩЕ БІЛЬШЕ ВАРІАНТІВ ЗАСТОСУВАННЯ ЗАВДЯКИ ДИСТАНЦІЙНОМУ ПУЛЬТУ КЕРУВАННЯ СПУСКОМ ЗАТВОРУ BLUETOOTH

Завдяки вашому чудовому смаку та  знанню моди, ви зібрали наряд подружки нареченої на весілля вашої найкращої подруги. Тепер ви хочете сфотографувати цей образ на весіллі та додати до своєї стрічки у блозі. На  вашому телефоні є функція віддаленого спуску затвору, але фотографії, створені за допомогою цієї функції, як правило, виходять комічними та не стануть найкращою рекламою для вашого акаунту. Завдяки кільцевій лампі для смартфону та вбудованому у неї пульту дистанційного керування Bluetooth ви точно вловите гарний момент та зробите ідеальний кадр. Незалежно від того, чи робите ви селфі чи групову фотографію – цей пульт дозволяє зробити знімок у потрібний момент.

КОМПАКТНА ТА ЛЕГКА

Незалежно від того, чи знімаєте ви туторіали у власних чотирьох стінах, чи у місті, знімаючи літню модну фотосесію для свого блогу, чи знімаєте танцювальне відео в TikTok у кльовій локації: портативна кільцева лампа НАМА, що виконана з алюмінію та пластику стане вашим ідеальним помічником. Вона легка та компактна, зручна до транспортування до будь-якого місця зйомок. Лампа  HAMA – це фотостудія, що завжди з собою: лампу можна скласти та прибрати в транспортний футляр, що входить до комплектації поставки. НАМА - ідеальний вибір для тих, хто проводить багато часу у дорозі.

ВІД ТОЧКИ А ДО ТОЧКИ Б: ТРИВАЛИЙ ЧАС ЖИТТЯ БАТАРЕЇ

Немає живлення у точці призначення? Було б шкода, якби ви не змогли закарбувати гарні літні сукні чи чарівні зимові образи на фото. Саме тому у даному пристрої передбачена можливість підключення зовнішнього блоку живлення за допомогою кабелю USB-А. А це означає, що незалежно від того фотографуєте ви в місті чи на природі, світлодіодна кільцева лампа надійно слугуватиме вам у будь-яких умовах.

Товари з публікації
код товару: 00004642
немає в наявності
 
Ви можете легко створювати професійні фотографії і відео за допомогою смартфона навіть без висококласного обладнання. Світлодіодна лампа завжди допоможе створити сприятливе висвітлення для ідеальних образів.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів