Радіаторні терморегулятори Danfoss

Головна Новинки Радіаторні терморегулятори Danfoss
19.10.2022

Опалювальний період 2022–2023 може стати найважчим за часів незалежності України. Про це постійно наголошують експерти. Фахівці вживають необхідних заходів на місцях, аби підготувати теплові мережі та теплопункти до роботи за екстремальних умов. Завдання споживачів – допомагати спеціалістам, раціонально використовуючи та зберігаючи тепло й електроенергію.

Економія енергоресурсів у житлово-комунальній сфері безпосередньо пов’язана з регулюванням споживання тепла, здійснити яке можна, встановивши радіаторний терморегулятор. Цей пристрій допоможе забезпечити комфорт в оселях, підтримуючи необхідну температуру окремо в кожній кімнаті та зменшуючи споживання теплової енергії.

Раніше для регулювання опалення використовували конусні крани, які встановлювали перед тепловим введенням на кожний опалювальний пристрій (радіатор). Проте споживачі зрідка використовували їх за призначенням, тому що тарифи на опалення були менші. Згодом подібні крани ставали непридатними (закипали), і ними неможливо було користуватися. Наразі з терморегуляторами Danfoss можна зекономити до 20 % енергії, як порівняти з клапанами з ручним керуванням.

За умов сьогодення економія теплової енергії є не тільки актуальною, але й головним фактором виживання. Терморегулятори Danfoss, розроблені для використання за побутових умов, забезпечать ефективне регулювання теплоспоживання, гарантують підвищений комфорт та економію енергії.

В асортименті ERC доступний широкий вибір радіаторних терморегуляторів Danfoss.

Докладно про принцип роботи терморегулятора, переваги та інші корисні поради читайте на сайті за посиланням.

Товари з публікації
код товару: 013G5030
немає в наявності
Термоголовка Danfoss RAW-K 5030 - пристрій для енергозберігаючого управління температурою систем опалення в автоматичному режимі без безпосереднього втручання користувача. Застосовуються для доукомплектування радіаторних термостатичних клапанів Oventrop, Heimeier, Valtec, і ін., А також радіаторних вентильних вставок з різьбленням підключення М 30 х 1,5 при монтажі двох - або однотрубних систем опалення з використанням радіаторів різного типу. Діапазон настроюваної температури від +8 до + 28 ° С, різьблення підключення М 30 х 1,5.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів