Всесвітньо відомі композитні газові балони Hexagon Ragasco

Головна Новинки Всесвітньо відомі композитні газові балони Hexagon Ragasco
30.11.2022

Композитні газові балони Hexagon Ragasco мають всесвітнє визнання як безпечні та зручні. За наших умов буття це ще й актуальна альтернатива при відсутності електропостачання! Композитні газові балони норвезького виробника Hexagon Ragasco, лідера галузі у світі, призначені як для побутового, так і для промислового застосування. Вже доступні у партнерів ERC для продажу три моделі балонів!

За умов відсутності напруги в електромережі українці мають напругу та натхнення як та де знайти альтернативи. Наприклад, як використовувати газ й перебувати у впевненійц безпеці. Композитні балони Hexagon Ragasco - високоякісне рішення для безпеки транспортування, зберігання та використання зріджених газів (пропану, бутану тощо). Виготовлені в Норвегії із сучасних полімерно-композитних матеріалів (зі скловолоконної нитки, вкритої епоксидною смолою), балони розроблені з огляду на пріоритетність безпеки використання – ризик вибуху усунений навіть в умовах виникнення пожежі. Норвежці вдало поєднали якість балонів, сучасний дизайн та інновації газової індустрії. Склопластик не руйнується через вплив різних домішок, зокрема метанолу та парафіну, які містяться в газі. Вентиль балона, який для зручності експлуатації поміщено в кожух із полімерного матеріалу, не має фторопластових ущільнювальних матеріалів або герметиків, а вбудоване ущільнювальне кільце та конусне з’єднання (метал до металу) забезпечують герметичність упродовж усього строку використання. До речі, для з'єдняння потрібен так званого українського стандарту редуктор, який теж пропонуємо, як і асортимент плиток.
 
 
У газовій галузі безпека має значення. Зараз понад 10 мільйонів балонів Hexagon Ragasco використовуються домогосподарствами та підприємствами у світі. А за останні 15 років вони успішно пройшли суворі випробування у різних кліматичних умовах, часом,  за -40 °С на просторах Арктики чи за спеки +65 °С у пустельних регіонах. Ба більше, балони Hexagon Ragasco витримують тиск на розрив, який удвічі вищий, ніж у їх сталевих аналогів. Нагадуємо ще раз - ці цнікальні балони є вибухобезпечними: ризик вибуху усунений навіть у разі виникнення пожежі.

Легкість

Мала вага балонів Hexagon Ragasco – одна з численних  переваг: Легка та зручна експлуатація важлива як на логістичних підприємствах, так і кінцевим користувачем. Балони важать удвічі менше, аніж металеві аналоги. Композитні балони легше піднімати та переміщати, а це мінімізує ризик отримання травм під час транспортування. 

Жодної іржі

Вартість обслуговування сталевих балонів та їхній вплив на довкілля часом недооцінюють. Крім того, навіть після ремонту існує ризик повернення балонів через корозію.  

Прозорість: видимість рівня газу в балоні

Користувачі можуть легко контролювати рівень газу та визначати приблизний час, коли буде необхідна дозаправка. За використання цих балонів навряд чи виникне неприємна ситуація, коли газ закінчиться в найнесприятливіший момент. Напівпрозорий корпус Hexagon Ragasco зумовлює непотрібність встановлення додаткових вимірювальних приладів, адже простого візуального огляду достатньо для перевірки рівня газу.
 

Газові балони Hexagon Ragasco сумісні з газовими плитками ARDESTO, а також з газовими тепловими гарматами Neo Tools, які зараз є у наявності для замовлення.

Асортимент таких приладів зростатиме!

(потрібен редуктор та шланг для з'єднання, який теж пропонуємо)

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів