Оновлення асортименту 4Hawks: антена Raptor XR для контролерів Autel та FPV-дронів

Головна Новинки Оновлення асортименту 4Hawks: антена Raptor XR для контролерів Autel та FPV-дронів
05.02.2024

Асортимент спрямованих антен 4Hawks розширено новою моделлю – антена Raptor XR для FPV-дронів і контролерів Autel 3-го покоління доступна до замовлення в ERC.

Особливості:

  • робота на частоті 900 МГц;
  • посилення 12 dBi та КСВ 1,35;
  • європейське виробництво та контроль якості;
  • сумісність із додатковими зовнішніми підсилювачами;
  • 100 % захист від УФ-випромінювання.

Розроблено для серії Autel Evo II v3

Унікальна спрямована антена 4Hawks була спеціально розроблена для використання з контролером Autel Smart Controller SE V3, забезпечуючи посилення сигналу в трьох діапазонах, особливо на частоті 900 МГц.

Антена також працює та у двох стандартних діапазонах – 2,4 ГГц і 5 ГГц. Завдяки глибокому досвіду проєктування та вимірювання антен-підсилювачів сигналу 4Hawks вдалося досягти коефіцієнта посилення 12 dBi за КСВ лише 1,35, що гарантує неймовірно чіткий спрямований сигнал без зайвих «шумів».

Збільшена дальність польоту дрона. Антени Raptor у кілька разів збільшують дальність польоту дрона для захопливішого досвіду. Радіус дії обмежено лише ємністю акумулятора.

Продуктивність без обмежень. Спрямована антена забезпечує безперервний політ дрона без жодних перешкод і шумів, які надходять від інших пристроїв або мереж.

Виняткова продуктивність антенного променя. Як порівняти зі звичайними всеспрямованими антенами з низькою ефективністю на відстані, патч-антена 4Hawks Raptor розширює секторальне покриття, збільшуючи максимальну дальність польоту.

Оптимізоване поширення хвиль. Сигнал посилюється завдяки ефективному поширенню хвиль, спрямованих у бік дрона.

Якість гарантовано. Кожну антену зібрано вручну в Європі та протестовано перед відправленням із заводу. гарантуючи якість і потужність пасивного посилення сигналу пульта керування.

Антени 4Hawks Raptor XR Antenna доступні до замовлення. Також наявні кабелі-подовжувачі завдовжки 5 і 20 метрів.

Товари з публікації
код товару: A144X
12999 грн*
є в наявності
Нова направлена антена 4Hawks є унікальною розробкою спеціально для контролеру Autel Smart Controller SE V3 та підсиленням на 3 діапазонах, з акцентом на частоті 900 МГц. Антена також працює в двох додаткових стандартних діапазонах: 2,4 ГГц, та 5 ГГц. Концепція зовнішнього вигляду антени полягала в тому, щоб за умовчанням вона виглядала так, ніби вона є частиною дрону. Вся конструкція на 100% захищена від ультрафіолетового випромінювання, що гарантує довговічність обладнання.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів