Новий рівень енергонезалежності з генератором Konner & Sohnen KS 3300i

Головна Новини та огляди Новий рівень енергонезалежності з генератором Konner & Sohnen KS 3300i
17.06.2024

У сучасному житті наявність багатьох електропристроїв є звичним, і деякий час можна обходитися без них. Однак є і такі, робота яких надзвичайно важлива для забезпечення мінімального комфорту в оселі або життєдіяльності офісу.

Йдеться про лампи освітлення, комп’ютери, опалювальні котли, холодильники, циркуляційні насоси тощо. І щоби не втрапити в ситуацію, коли брак електроживлення порушує звичний ритм життя, потрібно подбати про резервне джерело електропостачання.

Задовольнити цю потребу допоможе інверторний генератор Konner&Sohnen KS 3300i. Із номінальною потужністю 3 кВт і низкою переваг, пристрій є справжнім «універсальним бійцем» у боротьбі з блекаутами. Він надійно забезпечить оселю або робочий простір електроенергією в будь-який час, коли це буде необхідно.

Інверторний генератор Konner&Sohnen KS 3300i має міцну рамну конструкцію, як і подібна за потужністю модель KS 3000. Але він на 16 кг легший і помітно компактніший. Його особливість полягає в тому, що він може забезпечувати якісний синусоїдальний струм, що вкрай важливо для живлення чутливої електроніки.

Головні характеристики

  • Максимальної потужності 3,3 кВт і номінальної 3 кВт цілком достатньо для енергоживлення більшості побутових і професійних пристроїв.
  • Вбудований економічний режим дає змогу скоротити витрату пального до 50 % за невеликих навантажень.
  • Ергономічна панель керування з LED-дисплеєм, індикаторами стану й універсальною автомобільною розеткою зумовлюють зручне і просте керування генератором.
  • Перевірений часом двигун KS 210i є надійним і довговічним, відповідає всім європейським стандартам якості.
  • Компактний розмір (450 × 380 × 460) і порівняно невелика вага (25,5 кг) роблять генератор зручним під час користування і зберігання.

Товари з публікації
код товару: KS3300I
19599 грн*
немає в наявності
Генератор бензиновий інверторний KS 3300i - потужний та переносний інструмент, призначений для надійного забезпечення електропостачання в умовах відсутності мережі. З обсягом потужності 3.3 кВт та ручним запуском, цей генератор забезпечує стабільний струм 230В.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів