Безпроблемний догляд за вікнами з роботом-пилососом SENCOR SRW6010WH Aquino

Головна Новини та огляди Безпроблемний догляд за вікнами з роботом-пилососом SENCOR SRW6010WH Aquino
24.06.2024

У сучасному світі, де час є найціннішим ресурсом, кожен прагне знайти ефективні рішення, які допоможуть справлятися з побутовими справами. SENCOR SRW 6010WH Aquino – роботизований мийник вікон, який не лише полегшує життя, але й забезпечує чисті вікна без особливих зусиль із боку користувача.

Потужність та ефективність

SENCOR SRW6010WH Aquino вражає своєю потужністю – вакуум 3 000 Па забезпечує надійне кріплення до скла. Цей робот чудово згодиться для різних типів вікон, включно з безкаркасними поверхнями, що робить його універсальним рішенням для будь-якої оселі.

Точність очищення

Два обертові диски зі змінними накладками з мікрофібри забезпечують ефективне й точне очищення. Завдяки цій системі Aquino виявляє віконні рами та краї, гарантуючи щоразу чудовий результат миття.

Інтелектуальна навігація

Завдяки навігаційній системі SENCOR Smart Gyro Aquino систематично контролює рухи й автоматично визначає межі очищення. Це зумовлює безпроблемне використання навіть на складних поверхнях.

Зручне керування

Керувати Aquino легко і зручно – можна використовувати пульт дистанційного керування або налаштовувати робот за допомогою кнопок на корпусі. Це гарантує повний контроль над процесом очищення за будь-яких умов.

Додаткові можливості

SENCOR SRW6010WH Aquino оснащено вбудованим резервуаром для води об’ємом 60 мл і трьома режимами миття вікон, що дає змогу контролювати дозування води для оптимального очищення. Дві ультразвукові насадки автоматично замочують скло, підвищуючи ефективність миття.

Комплектовання

У комплекті SENCOR SRW6010WH є:

  • корпус робота з насадками для текстильних подушечок;
  • 10 насадок із мікрофібри;
  • пульт дистанційного керування з батареями;
  • пляшка для води;
  • блок живлення;
  • страхувальна мотузка 5 м.

 

Завдяки цьому роботу вікна завжди будуть сяяти чистотою без зайвих зусиль із боку користувача. Насолоджуйтесь безкомпромісною чистотою і комфортом із SENCOR SRW6010WH Aquino – революційним рішенням для догляду за вікнами!

 

Товари з публікації
Новинка
...
код товару: SRW6010WH
6999 грн*
є в наявності
Насолоджуйтесь ідеально чистими вікнами щодня без особливих зусиль за допомогою роботизованого мийника Sencor SRW 6010WH Aquino, який зробить всю роботу за вас. Робот надійно затискається на вікні за допомогою сильного вакууму 3000 Па.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів