RYOBI Link: модульна система для надійного зберігання та транспортування інструментів

Головна Новини та огляди RYOBI Link: модульна система для надійного зберігання та транспортування інструментів
27.08.2024

Модульна система зберігання RYOBI Link – це не просто ящики, а ціла екосистема для організації простору, дбайливого, зручного зберігання та захисту інвентарю.

Безпека та зручність зберігання

Кожен ящик RYOBI Link – це фортеця для інструментів. Завдяки високому ступеню захисту IP65, інвентар надійно захищено від пилу та вологи. Продумана конструкція запобігає потраплянню води всередину навіть під час дощу.

Спеціальні відсіки в кришці якнайліпше згодяться для зберігання дрібних деталей, як-от свердла та біти. Нижня частина ящика вміщує більш габаритні інструменти. Руків’я з еластичним покриттям забезпечує комфортне перенесення.

Модульна система RYOBI Link

Система RYOBI Link дає змогу створювати індивідуальні рішення для зберігання, комбінуючи різні ящики, гачки, полиці та інші аксесуари. Надійність конструкції кріплення ящиків забезпечено за принципом «у паз» з додатковою фіксацією кожного осередку паза. Це полегшує штабелювання та транспортування ящиків. А за допомогою спеціальної кнопки можна одночасно розблокувати всі пази за одного натискання.

Три моделі ящиків для різних потреб

  • RYOBI Link RSL101 (5132006072): компактний ящик із вбудованим контейнером для дрібних аксесуарів малого та середнього розмірів (RSL812 і RSB813). Оптимальний для зберігання ручних або компактних електроінструментів тощо.
  • RYOBI Link RSL102 (5132006073): середній за розміром ящик із вбудованим контейнером середнього розміру (RSL812). Для широкого спектра інструментів.
  • RYOBI Link RSL201 (5132006074): місткий ящик (115 л) із великою вантажопідйомністю (до 90 кг), комплектується вбудованим контейнером середнього розміру (RSL812). Ящик оснащено колесами та телескопічною ручкою для зручного транспортування. Для професіоналів та аматорів із великою кількістю інструментів.

Система зберігання RYOBI Link корисна для зберігання та переміщення інструменту, але лише цим її використання не обмежується!

RYOBI Link – це інвестиція в комфорт і ефективність роботи. Завдяки своїй міцності, функціональності та модульності, система зберігання стане незамінним помічником для кожного майстра!

Аксесуари до товарів з публікації
Аксесуари до товарів з публікації
код товару: 5132005328
699 грн*
є в наявності
Компактний складаний ніж для широкого спектру робіт. Оснащений високовуглецевим нержавіючим лезом та алюмінієвою рукояткою. Компактний складаний ніж – ідеальний помічник для різання матеріалів.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів