Microsoft Windows 10 Pro 64-bit, українська, диск DVD

Технічні характеристики Microsoft Windows 10 Pro 64-bit, українська, диск DVD:
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа MS Windows
Версія Windows 10
Розрядність 64-розрядні
Мова застосунку Український
Тип ОЕМ версія (для збирачів)
Призначення Для дому та бізнесу
Можливість установки на 1ПК
Основні характеристики
Платформа MS Windows
Версія Windows 10
Розрядність 64-розрядні
Мова застосунку Український
Тип ОЕМ версія (для збирачів)
Призначення Для дому та бізнесу
Системні вимоги
Процесор 1 ГГц
ОЗУ для 64-розрядних систем 2 ГБ
Простір на HDD 20 ГБ
Графічний адаптер Microsoft DirectX 9
WDDM
Додаткові вимоги обліковий запис Microsoft /необхідна для використання деяких компонентів, для перегляду DVD-дисків потрібне окреме програмне забезпечення
Можливості
Можливість установки на 1ПК
Параметри упаковки
Ширина 140 мм
Висота 200 мм
Довжина 10 мм
Вага 0.05 кг
Об'єм 0.0003 м3
Microsoft Windows 10 Professional x64 Ukrainian (FQC-08978) стане вашим надійним діловим партнером. Цей випуск володіє всіма можливостями Windows 10 HOME, а крім того має важливі функції для бізнесу: шифрування, віддалений вхід, створення віртуальних машин і багато іншого.
немає в наявності
Комплектація:

Мітка сертифіката автентичності (СОА), DVD-носій з голограмою, документація, умови ліцензування на використання програмного забезпечення (ліцензійна угода найчастіше надається в електронному вигляді і показується в першу запуску продукту)

Додаткова інформація:

Windows 10 настільки звична і зручна, що ви відчуєте себе фахівцем. Меню «Пуск» повернулося в розширеному вигляді, крім того, ми спростили доступ до ваших закріплених додатків і обраному. Ця система швидше запускається і відновлює роботу, має вбудовані функції забезпечення безпеки для захисту вас і ваших даних, а також розрахована на роботу з вже наявними у вас програмним забезпеченням та обладнанням. Вона об'єднує в собі сильні сторони Windows 8 і Windows 7.

Інтернет працює на вас. Windows 10 поставляється з Microsoft Edge - повністю оновленим браузером, який орієнтований на зручність роботи в мережі. Пишіть або вводьте замітки прямо на веб-сторінках і обмінюйтеся ними з іншими користувачами, читайте статті, не відволікаючись на сторонні фактори, і зберігайте матеріали, що сподобалися  для подальшого використання. Включивши Кортану, ви отримаєте можливість оперативно виконувати інші типові дії, такі як бронювання і перегляд оглядів, при цьому вам не потрібно переходити на інші сторінки.

Багатозадачність дозволяє робити справи набагато швидше. Легко прикрепляйте до чотирьох додатків і переглядайте всі і відразу. Ви можете навіть створювати віртуальні робочі столи, якщо вам не вистачає місця або хочеться об'єднати ваші справи по проектам.

Магазин Windows - додатки вже чекають вас. Представляємо новий Магазин Windows, уніфікує процедуру здійснення покупок на всіх пристроях під управлінням Windows 10. Переглядайте асортимент на комп'ютері, телефоні або планшеті і придбайте цифровий вміст, в тому числі програми, ігри, музику, фільми і телепрограми.

Це сама персональна версія Windows на сьогоднішній день. Налаштуйте меню «Пуск», закріплюючи практично що завгодно, включаючи додатки, друзів і плейлисти. Так вони завжди будуть з вами. А в подивившись на живі плитки ви відразу дізнаєтеся головні події - навіть не відкриваючи програми.

Найзручніший пристрій - той, яким ви користуєтеся прямо зараз. Continuum - це унікальна технологія, яка дозволяє вашим додаткам працювати однаково добре на будь-яких пристроях. На комп'ютерах 2в1 екран можна налаштувати для роботи як з сенсорним управлінням, так і з клавіатурою і мишкою.

Класні додатки - вже в комплекті. У Windows 10 вбудовано безліч чудових додатків, таких як «Карти», «Фотографії», «Пошта і календар», «Музика» і «Фільми та телепередачі».

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів