Chieftec RETAIL Power Smart [Блок живлення RETAIL Power Smart GPS-750C 14cm fan,24+8,3xPeripheral,6xSATA,4xPCIe,modular]

код товару: GPS-750C
Попереднє
Наступне
GPS-750C є одним з 4х новітніх FULL-RANGE модульних блоків живлення, сертифікованих за стандартом 80+ GOLD, що поповнили оновлену і багаторазово зазначену нагородами серію NEW SMART. З виходом цієї серії «ЗОЛОТО» стає доступним для всіх сегментів ринку. Підтримка технології Intel Haswell, зручний кабель-менеджмент, сучасний дизайн лінії + 12V (технологія Single Rail) і розкішно довгі кабелі в оболонці з величезною кількістю конекторів забезпечують підтримку будь-яких компонентів з інтенсивним енергоспоживанням, в т.ч. систем з декількома графічними адаптерами. Ефективність блоку живлення в робочому режимі складає більше 90%, таким чином, Ви не переплачуєте за електроенергію і можете бути впевнені в стабільному харчуванні Вашої системи.
немає в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Додати посилання до Chieftec RETAIL Power Smart [Блок живлення RETAIL Power Smart GPS-750C 14cm fan,24+8,3xPeripheral,6xSATA,4xPCIe,modular]:
Тип посилання:
Посилання:
Опис посилання
Коментар:
Усі поля помічені зірочкою обов`язкові для заповнення
Натискаючи “відправити” ви надаєте згоду на обробку персональних даних
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів